Τρίτη
16 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην Ιταλία: 16χρονη πέθανε από ηλεκτροπληξία στην μπανιέρα – Μιλούσε στο κινητό της

Τραγωδία εκτυλίχτηκε στο Μοντεφαλτσιόνε της Ιταλίας, καθώς μία 16χρονη έχασε την ζωή της από ηλεκτροπληξία, ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο στην μπανιέρα. 

Η φίλη της με την οποία μιλούσε, ειδοποίησε τις Αρχές. Συγκλονισμένοι είναι οι συμμαθητές της Maria Antonietta: «Ήθελε να γίνει σεφ», είπαν συγκλονισμένοι.

Το χέρι της είναι καμένο από την ηλεκτροπληξία, όπως αναφέρει η Corriere de la Serra. Είναι μια από τις λεπτομέρειες που αναδεικνύονται στην τραγωδία της Maria Antonietta Cutillo, του δεκαεξάχρονου κοριτσιού που έπαθε ηλεκτροπληξία στην μπανιέρα του σπιτιού της ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο, το οποίο συγχρόνως φόρτιζε.

Η έφηβη, που ήταν μοναχοπαίδι, φόρτιζε το κινητό της το οποίο μάλλον της γλίστρησε από το χέρι και προκλήθηκε βραχυκύκλωμα αφού έπεσε στο νερό.

Η μοιραία απροσεξία

Σύμφωνα με μια αρχική εκτίμηση για το δυστύχημα, η 16χρονη ήταν μόνη στο σπίτι και έκανε μπάνιο. Την ίδια στιγμή όμως φόρτιζε το κινητό και κουβέντιαζε με μια φίλη της: αυτό ήταν το μοιραίο λάθος της. Το κινητό της γλίστρησε στο νερό και υπήρξε ένα πολύ βίαιο σοκ. Η κοπέλα ούρλιαξε, η φίλη της ανησύχησε και σήμανε συναγερμό στις Αρχές.

Όταν οι γονείς επέστρεψαν στο σπίτι, δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι για να την σώσουν. Το ίδιο και οι διασώστες που έσπευσαν. Η σορός μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Moscati στο Avellino για νεκροψία. Η είδηση προκάλεσε αναστάτωση στη μικρή πόλη Irpinia, όπου η οικογένεια του θύματος είναι γνωστή καθώς ο πατέρας έχει μια εμπορική επιχείρηση.

Ιταλία: 16χρονη πέθανε από ηλεκτροπληξία στην μπανιέρα

Ήθελε να γίνει σεφ

«Ήταν ένα χαρούμενο κορίτσι, φιλομαθής και γεμάτη ανθρωπιά», λέει στην Ansa η Assunta Muollo, καθηγήτρια μαθηματικών, συγκρατώντας τα δάκρυά της, η οποία θυμάται το όνειρο της Antonietta: «Η φιλοδοξία της ήταν να γίνει καλή μαγείρισσα και είχε ήδη αποφασίσει να επιλέξει κατεύθυνση τροφίμων και κρασιού τα επόμενα τρία χρόνια. Η ίδια αστειευόταν ότι φιλοδοξούσε να γίνει διάσημη σεφ. Σε αυτή τη στιγμή του ανείπωτου πόνου και της απόλυτης απόγνωσης, συμπαραστεκόμαστε στην οικογένεια».

Ένα «κορίτσι που όλοι θα ήθελαν για κόρη», λένε στο χωριό, ενθυμούμενοι ότι η Antonietta δούλευε συχνά στο κρεοπωλείο που έχει ο πατέρας της στο Manocalzati, μια πόλη λίγα χιλιόμετρα από το Montefalcione.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σαν σήμερα - 16 Απριλίου

Γεγονότα 1821: Επαναστατεί η Ύδρα. 1917: Ο Βλαντιμίρ Λένιν επιστρέφει στην Αγία Πετρούπολη από την εξορία. 1919: Ο Μαχάτμα Γκάντι καθιερώνει τη 16η Απριλίου ως ημέρα νηστε...

Βρετανία: Πιθανό να διεκδικήσει την ηγεσία των Συντηρητικών η πρώην πρωθυπουργός Λιζ Τρας

Η πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Λιζ Τρας, η οποία εκδιώχθηκε από την Ντάουνινγκ Στριτ το 2022, έπειτα από θητεία μόλις 49 ημερών, δεν απέκλεισε σήμερα το ενδεχόμενο να διεκδικήσ...

Φόρτωση άρθρων...