Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Βραζιλία: Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε 5χρονη – Πέρασε μέσα από τζαμαρία (Video)

Τύχη βουνό είχε ένα 5χρονο κορίτσι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Βραζιλία. Η 5χρονη παραλίγο να τραυματιστεί σοβαρά αφού μεθυσμένος οδηγός την παρέσυρε με αποτέλεσμα να περάσει μέσα από τζαμαρία σχολής οδηγών.

Τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που έχουν έρθει στη δημοσιότητα είναι σοκαριστικά. Το κοριτσάκι παίζει ανέμελο πίσω από μια γλάστρα όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο μεθυσμένος άνδρας έχασε τον έλεγχο του οχήματος, την παρέσυρε και «μπούκαρε» μέσα στη σχολή οδηγών.

Νωρίτερα, το αυτοκίνητο είχε παρασύρει και ένα μηχανάκι με ένα αναβάτη, τον οποίο έριξε στο έδαφος.

Πίσω από τη γλάστρα καθόταν και ένας άνδρας, στην αγκαλιά του οποίου έτρεξε το κοριτσάκι μετά το ατύχημα. Ο ίδιος πρόλαβε να σηκωθεί με αποτέλεσμα να μην τον παρασύρει το όχημα.

Ευτυχώς, η πεντάχρονη δεν τραυματίστηκε σοβαρά. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Παρίσι: Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε να ανατιναχθεί στο προξενείο του Ιράν (Videos)

Στη σύλληψη του άνδρα που απειλούσε να ανατιναχθεί στο Παρίσι προχώρησαν οι γαλλικές Αρχές. Ισχυρές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο και απέκλεισαν την περιοχή, ενώ είχε διακοπεί η ...

Ανάλυση Guardian για την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν: Τι μπορεί να συμβεί στη συνέχεια

Το Ισραήλ εξαπέλυσε επίθεση στο Ιράν την Παρασκευή, σε μια μάχη αντιποίνων μεταξύ των δύο εχθρών, λίγες ημέρες αφότου το Ιράν εξαπέλυσε μια άνευ προηγουμένου επίθεση κατά του Ισραή...

Φόρτωση άρθρων...