Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

WSJ: Η Νίκι Χέιλι αποσύρεται από την κούρσα για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών

Πλανήτης

Η Νίκι Χέιλι πρόκειται να ανακοινώσει σε ομιλία της, αργότερα σήμερα Τετάρτη, ότι αποσύρεται από την κούρσα για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, σύμφωνα με τη Wall Street Journal.

Η κίνηση έρχεται την επομένη της Σούπερ Τρίτης κατά την οποία κατάφερε να κερδίσει σε μόλις μία πολιτεία των ΗΠΑ, στο Βερμόντ, από τις συνολικά 15, στις οποίες σάρωσε ο αντίπαλός της, τέως πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ.

Οπως όλα δείχνουν, εκείνος θα αντιμετωπίσει τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν σε μία εκλογική ρεβάνς για την προεδρία τον Νοέμβριο.

Τι θα πει για τον Τραμπ

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της WSJ, η οποία επικαλείται πηγές από τον κύκλο συνεργατών της Χείλι, η πρώην πρέσβειρα των ΗΠΑ στον ΟΗΕ, δεν θα ανακοινώσει στήριξη του Τραμπ την Τετάρτη.

Ωστόσο, αναμένεται, σύμφωνα με την ίδια πηγή, να ενθαρρύνει τον τέως πρόεδρο να κερδίσει την υποστήριξη των Ρεπουμπλικανών και των ανεξάρτητων ψηφοφόρων που την ψήφισαν.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Λετονία: Οι πολίτες καλούνται να μετατρέψουν τα υπόγειά τους σε αντιαεροπορικά καταφύγια

Οι αρχές της Λετονίας, βαλτικής χώρας και γειτονικής της Ρωσίας, κάλεσαν τους πολίτες τους να μετατρέψουν τα υπόγεια των σπιτιών τους σε αντιαεροπορικά καταφύγια, με αφορμή την παρ...

«Στο ψηφοδέλτιο γράψτε μόνο Τζόρτζια»: H Ιταλίδα πρωθυπουργός ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι ανακοίνωσε πριν από λίγο από την Πεσκάρα της κεντρικής Ιταλίας ότι θα είναι υποψήφια στις Ευρωεκλογές με το κόμμα της "Αδέλφια της Ιταλίας". ...

Οκλαχόμα: Νεκροί από ανεμοστρόβιλους – Κατάσταση έκτακτης ανάγκης «λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων»

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι, ανάμεσά τους ένα παιδί, έχασαν τη ζωή τους σε ανεμοστρόβιλους που σάρωσαν την Οκλαχόμα, όπου εκτεταμένες ζημιές σε σπίτια και επιχειρήσεις προκλήθηκαν από...

Φόρτωση άρθρων...