Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Χαβάη: Νεκρός σέρφερ από επίθεση καρχαρία

Πλανήτης

Επίθεση από καρχαρία δέχθηκε ένας σέρφερ στη Χαβάη. Ένας 39χρονος Χαβανέζος τραυματίστηκε θανάσιμα από καρχαρία στα ανοικτά της νήσου Μάουι και άφησε τελικά την τελευταία του πνοή παρά μεγάλες τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα μέσων ενημέρωσης στη Χαβάη, ο Τζέισον Κάρτερ δέχθηκε επίθεση από καρχαρία το πρωί του Σαββάτου, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αστυνομική διεύθυνση της νήσου Μάουι.

Διασώστες μετέφεραν με τζετ σκι τον άτυχο 39χρονο στην ακτή, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες προτού διακομιστεί στο νοσοκομείο. Ωστόσο, «αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του», αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Το ειδησεογραφικό δίκτυο «Hawaii News Now» έκανε λόγο για την πρώτη θανατηφόρα επίθεση καρχαρία στα νερά της Χαβάης το 2023.

Οι Αρχές έκλεισαν την παραλία Πάια Μπέι, η οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ, ενώ τοποθέτησαν προειδοποιητικές πινακίδες ενημερώνοντας για την παρουσία καρχαριών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ιράκ: Άγρια δολοφονία TikToker έξω από το σπίτι της

Άγνωστος δράστης πυροβόλησε και σκότωσε έξω από το σπίτι της την Ιρακινή σταρ των κοινωνικών δικτύων Γκουφράν Σαουάντι, περισσότερο γνωστή ως Umm Fahad. Η επίθεση έλαβε χώρα το ...

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28-04-2024)

Αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις περιλαμβάνει το πρόγραμμα αθλητικών μεταδόσεων της ημέρας. Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της Δευτέρας: 12:00 COSMOTE SPORT 6 HD ATP ...

Φόρτωση άρθρων...