Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

«Αιχμές» ΝΔ σε Κασσελάκη για οπαδική βία: Έλλειψη πολιτικού θάρρους να μη στηρίξει τα μέτρα

«Αιχμηρή» ήταν η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας σε ανακοίνωσή της για τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη για τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας, κατηγορώντας τον για «έλλειψη πολιτικού θάρρους».

«Όσα πρότεινε ο κ. Κασσελάκης κατά της οπαδικής βίας, είτε ήδη υλοποιούνταν είτε ανακοινώθηκαν σήμερα. Παρ'όλα αυτά δεν είχε το πολιτικό θάρρος να στηρίξει τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης, που λίγες ώρες νωρίτερα και ο ίδιος ζητούσε» σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός.

«Μεταξύ του απαραίτητου κοινού μετώπου κατά της οπαδικής βίας και της αντιπολίτευσης για την αντιπολίτευση, ο κ. Κασσελάκης δυστυχώς επιλέγει το δεύτερο» συμπλήρωσε.

Υπενθυμίζεται ότι, νωρίτερα σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι «τα μέτρα που ανακοινώθηκαν, ήταν αυτά που προτείναμε το Σάββατο και παρουσίασα σήμερα το πρωί σε βίντεο. Είναι τα αυτονόητα, το ζήτημα όμως είναι επιτέλους να εφαρμοστούν.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης: Βήμα τολμηρού εκσυγχρονισμού ο Ενιαίος Ψηφιακός Χάρτης και το Εθνικό Μητρώο Υποδομών

Σε εκδήλωση του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ) μίλησε το απόγευμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε για τον Ενιαίο Ψηφιακό Χάρτη και το Εθνικό Μητρώο Υποδομών....

Μητσοτάκης για νέο νοσοκομείο Κομοτηνής: Υπερσύγχρονο - Θα εξυπηρετεί χριστιανούς και μουσουλμάνους

Tο υπό ανέγερση νέο νοσοκομείο στην Κομοτηνή επισκέφθηκε το απόγευμα o Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών. Το νέο γενικό νοσοκομείο στην...

Φόρτωση άρθρων...