Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Απάντηση Γεραπετρίτη σε Τζανερρίκο: Καμία ανταλλαγή ή παζάρεμα

«Δεν υπάρχει καμία απολύτως ανταλλαγή, δεν υπάρχει κανένα παζάρεμα. Η κυβέρνηση είναι μια κυβέρνηση αξιών και δεν πρόκειται να κάνει καμία έκπτωση», δήλωσε σήμερα (13/4) ο υπουργός Επικρατείας και αρμόδιος για θέματα Μεταφορών και Υποδομών, Γιώργος Γεραπετρίτης για τον Χρήστο Τζανερρίκο.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση δημοσιογράφων για τον παραιτηθέντα αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου, Χρήστο Τζανερρίκο, ανέφερε:

«Βεβαίως είχα εκτενή διαβούλευση με την ηγεσία του Αρείου Πάγου και με την πρόεδρο και με τον αντιπρόεδρο, τον κ. Τζανερρίκο, στο πλαίσιο των διατάξεων και σε ό,τι αφορά τα διαδικαστικά ζητήματα, δεν υπήρξε όμως καμία απολύτως συζήτηση γι' αυτά τα οποία αναφέρονται».

Πρόσθεσε δε ότι σημασία για τη χώρα έχει «να μπορέσει να συνεχίσει τη δημοκρατική της πορεία και μορφώματα τα οποία είναι αντιδημοκρατικά, φασιστικά, θα πρέπει να μένουν εκτός πολιτικής σκηνής και αυτό θα πρέπει να είναι η επιδίωξη όλων μας».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κοντονής για Μάτι: Το δικαστήριο δίκασε με βάση τον Ποινικό Κώδικα που είχε ψηφίσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Την απόφαση του δικαστηρίου που αφορά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι κλήθηκε να σχολιάσει προ ημερών στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας 91,6 και 105,8 ο πρώην υπουργός Δικα...

Μαρινάκης για Κασσελάκη: Αντί να σιωπήσει για τις παραλείψεις του ΣΥΡΙΖΑ, εργαλειοποιεί την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου

Αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη αφήνει ο Παύλος Μαρινάκης με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την αποφυλάκιση του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή»,...

Φόρτωση άρθρων...