Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Έκτακτη σύσκεψη το Σάββατο στο Μαξίμου για την οπαδική βία μετά τον τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού

Σύσκεψη για την οπαδική βία υπό τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, θα πραγματοποιηθεί εκτάκτως αύριο, Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, στο Μέγαρο Μαξίμου. 
Αφορμή για τη σύσκεψη στάθηκε η οπαδική βία, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού από ναυτική φωτοβολίδα που εκτόξευσαν σε επεισόδια στου Ρέντη.

Στη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για την αντιμετώπιση του φαινομένου της οπαδικής βίας -σύμφωνα με πληροφορίες- θα συμμετάσχουν τρεις υπουργοί. Ειδικότερα, το πρωί του Σαββάτου, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης και αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, θα συναντηθούν με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη προκειμένου να συζητήσουν τα επόμενα βήματα της Πολιτείας.

Παύλος Μαρινάκης: Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στην οικογένεια του 31χρονου αστυνομικού

Νωρίτερα, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο Παύλος Μαρινάκης εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση της κυβέρνησης στην οικογένεια του 31χρονου αστυνομικού που τραυματίστηκε βαρύτατα από επίθεση χούλιγκαν που πέταξαν ναυτική φωτοβολίδα έξω από γήπεδο στου Ρέντη το βράδυ της Πέμπτης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «ένα νέο παιδί που πήγε να υπερασπιστεί τους υπόλοιπους δεν ξέρουμε αν θα επιστρέψει σπίτι του και αυτό γιατί κάποιοι πιστεύουν ότι τα γήπεδα ή τα πανεπιστήμια είναι χώρος διατύπωσης των εγκληματικών τους προθέσεων».

Επίσης, υπενθύμισε ότι η Κυβέρνηση «δεν έχει μείνει στα λόγια» και έστειλε το μήνυμα ότι «οι πολλές πράξεις που έχουν γίνει πρέπει να γίνουν περισσότερες. Είναι δεδομένο ότι η εγκληματικότητα τρέχει με μια ταχύτητα και εμείς πρέπει να τρέξουμε πιο γρήγορα».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ν. Ανδρουλάκης: «Επί Κυριάκου Μητσοτάκη η Ελλάδα πήρε το "πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα" ακρίβειας»

«Στις 9 Ιουνίου είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να αποδοκιμάσουμε την αλαζονεία και τη διαφθορά του συστήματος εξουσίας του κ. Μητσοτάκη», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στο Αγ...

Ευρωεκλογές: Με χαρακτήρα εθνικών εκλογών η «μάχη» για την κάλπη – Ανεβάζει στροφές η κυβέρνηση

Στο κόκκινο ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο όσο πλησιάζει η ημερομηνία των ευρωεκλογών με την κυβέρνηση και τα κόμματα να έχουν δώσει χαρακτηριστικά εθνικής κάλπης στην εκλογική α...

Λοβέρδος: Οι «Δημοκράτες» καλύπτουμε το πολιτικό κέντρο - Δεν θα ψήφιζα το ψήφισμα για το κράτος δικαίου στην ευρωβουλή

Για τις θέσεις των «Δημοκρατών» που διεκδικούν την είσοδό τους στην ευρωβουλή μίλησε ο πρόεδρος του κόμματος Ανδρέας Λοβέρδος στην εκπομπή «Συμβαίνει στην Ευρώπη» της ΕΡΤ. «Θέλουμ...

Φόρτωση άρθρων...