Παρασκευή
10 Μαΐου 2024

Μαρινάκης για επίθεση στον αστυνομικό: Κοινοί εγκληματίες οι δράστες - Απόστημα για τον αθλητισμό

Πολιτική

Εγκληματική επίθεση χαρακτήρισε τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

«Είναι κοινοί εγκληματίες. Απόστημα που μολύνει τον αθλητισμό εδώ και χρόνια», ανέφερε ο κ. Μαρινάκης στη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.
 
Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση στην οικογένεια του αστυνομικού και διαμήνυσε ότι «δεν θα κάνουμε βήμα πίσω και δεν θα βάλουμε νερό στο κρασί μας».

«Η ανωτέρω διαδικασία τελεί υπό την εποπτεία εισαγγελικών αρχών, η οποία θα ολοκληρωθεί μέσα στο επόμενο διάστημα, καθώς υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι ανάμεσα στους προσαγόμενους βρίσκονται οι δράστες της επίθεσης. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αυτής οι εισαγγελικές αρχές θα αποφασίσουν την περαιτέρω δικονομική διαχείριση των προσαγόμενων».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Κλείδωσε» η επίσκεψη Ράμα στην Αθήνα – Το παρασκήνιο της φιέστας του Αλβανού πρωθυπουργού

Δεύτερες σκέψεις προκαλεί η χρονική στιγμή που επέλεξε να επισκεφθεί ο πρωθυπουργός της Αλβανίας την χώρα μας, επιλέγοντας την Αθήνα ως πρώτο σταθμό της προεκλογικής του περιοδείας...

Φόρτωση άρθρων...