Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Μάντζος: «Κάποιοι είναι Κεντοαριστερά και άλλοι… Καραμανλοαριστερά»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του τηλεοπτικού σταθμού OPEN BEYOND με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Καμπουράκη και Παναγιώτη Στάθη ήταν σήμερα ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Μάντζος.

Σχετικά με την υπόθεση Γεωργούλη, ο κ. Μάντζος έκανε λόγο για «δευτερογενή κακοποίηση του θύματος στα social media που πρέπει άμεσα να σταματήσει» και εκτίμησε ότι «υπάρχουν συγκεκριμένοι ημιεπίσημοι κομματικοί στρατοί που τα τελευταία χρόνια έχουν εργαλειοποιηθεί και έχουν ριχτεί στη μάχη για λογαριασμό της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ. Το είδαμε και στις υποκλοπές, το βλέπουμε και σήμερα, το βλέπουμε συστηματικά όποτε ανακύπτει μια πολύ σοβαρή υπόθεση. Αναλαμβάνουν δράση για να διαστρεβλώσουν την αλήθεια και να δολοφονήσουν χαρακτήρες».

Ως προς τη διαρροή του ονόματος της καταγγέλλουσας, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής σημείωσε ότι αυτή έγινε «από τις Βρυξέλλες και σε χρόνο μηδενικό από τη στιγμή που ανακοινώθηκε στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου το ζήτημα. Την ίδια στιγμή υπήρξε μία προσπάθεια υποβάθμισης της βαρύτητας των πράξεων και παράλληλα άρχισαν ψευδείς διαρροές για δήθεν ανώνυμη καταγγελία. Όλο αυτό δημιουργεί μια γραμμή άμυνας η οποία κατέπεσε. Ήταν η απόπειρα του ΣΥΡΙΖΑ να υπάρξει γραμμή άμυνας».

Κατηγόρησε, παράλληλα, την Αξιωματική Αντιπολίτευση για «επιλεκτική πολιτική διαγραφών. Υπάρχουν δύο υποψήφιες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίες έχουν κοινοποιήσει στα social media τα τοξικά δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει. Δεν υπήρξαν όμως διαγραφές. Διαγράφηκε μόνο ένα τοπικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα. Αυτό δεν είναι συνέχιση της υποκρισίας από τον ΣΥΡΙΖΑ;».

Στο πάνελ της εκπομπής βρέθηκαν η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου και βουλευτής ΝΔ Σοφία Βούλτεψη και ο νέος υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελος Αντώναρος, με τον κ. Μάντζο να παρατηρεί, αρχικά, ότι «προς στιγμήν μπερδεύτηκα, νόμιζα ότι είχαμε διπλή εκπροσώπηση της ΝΔ. Επομένως, εκπροσωπώ την όλη Αριστερά εγώ» και συνέχισε:

«Επειδή έχω ζητήσει πολλές φορές από τους νέους συντρόφους του κ. Αντώναρου να τον ρωτήσουν και δεν έχω πάρει απάντηση. Τον ρωτώ ευθέως: Ποιος πτώχευσε τη χώρα το 2009; Δεν το έκανε η Κυβέρνηση ΝΔ - Καραμανλή που εκπροσωπούσατε; Ποιος είπε ψέματα για τα δημοσιονομικά ελλείμματα του 2009; Θα έπρεπε να καταδικαστεί ο κ. Γεωργίου; Η αθώωσή του ήταν made in ΔΝΤ, όπως γράψατε στο Twitter; Απαντήστε μας κι εσείς κ. Βούλτεψη. Να μας πείτε εν χορώ και οι δύο. Ποιος πτώχευσε τη χώρα; Ήταν καλά τα επόμενα μνημόνια που ψηφίσατε;».

«Απάντηση δεν πήρα. Αλλά βέβαια κάποιοι είναι κεντροαριστερά και κάποιοι άλλοι είναι… καραμανλοαριστερά», πρόσθεσε ο Δημήτρης Μάντζος.

Ερωτηθείς, τέλος, για τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας χθες στο Βερολίνο για τη στάση του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στο θέμα των μετεκλογικών συνεργασιών, ο κ. Μάντζος τόνισε:

«Ο κ. Τσίπρας ας ερμηνεύει τον εαυτό του, αν μπορεί. Ας μην κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Ό,τι έχουμε πει είναι σταθερή θέση την οποία δεν έχουμε ως φετίχ ή ως υπεκφυγή. Την έχουμε επειδή την πιστεύουμε. Ο τόπος δεν θέλει την αναπαραγωγή ούτε του μοντέλου Μητσοτάκη ούτε του μοντέλου Τσίπρα. Θέλει αλλαγή πολιτικών, αλλαγή προσώπων και αλλαγή πολιτικού παραδείγματος».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τηλεφωνική επικοινωνία Δένδια με τον Αμερικανό υπουργό Άμυνας Λόιντ Όστιν – Τι συζήτησαν

Με τον υπουργό Άμυνας, Λόιντ Όστιν, επικοινώνησε τηλεφωνικά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας. Αντικείμενο της συνομιλίας του ήταν οι εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή με τ...

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Προβάδισμα 18,1 μονάδων της Ν.Δ. - Ποιοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές προηγούνται (κάρτες)

Σημαντικό προβάδισμα διατηρεί η Νέα Δημοκρατία έναντι των κομμάτων της Αντιπολίτευσης. Το κυβερνών κόμμα προηγείται με 18,1 μονάδες και συγκεντρώνει 33,2% στην εκτίμηση ψήφου, σύμφ...

Φόρτωση άρθρων...