Πέμπτη
25 Ιουλίου 2024

Μητσοτάκης στο TikTok: Η δέσμευση για καλύτερους μισθούς

Πολιτική

Στους τρόπους με τους οποίους σχεδιάζει να στηρίξει η Νέα Δημοκρατία τους νέους και τις επιχειρήσεις αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαντώντας σε έναν νεαρό μέσω του TikTok.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο βίντεο που ανάρτησε αναφέρεται αναλυτικά στα μέτρα που έλαβε την τετραετία 2019 - 2023 η κυβέρνησή του και το σχέδιο του για καλύτερους μισθούς την επόμενη τετραετία.

Όπως είπε, μειώθηκε η φορολογία των επιχειρήσεων από 28% στο 22%, οι ασφαλιστικές εισφορές κατά 4,4 μονάδες, η προκαταβολή φόρου από το 100% στο 55% κ.ο.κ. 

Συνολικά δώσαμε 58 δισεκατομμύρια ευρώ για να σταθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στα πόδια τους και στοχεύουμε στην κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος και στην περαιτέρω μείωση των ασφαλιστικών εισφορών ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. 

«Οι καλοί μισθοί δίνονται από ισχυρές επιχειρήσεις και σε αυτήν την προσπάθεια αύξησης των μισθών θα πάμε όλοι μαζί μπροστά», ανέφερε και πρόσθεσε ότι χρωστάει ένα haul με ολόσωμη φόρμα!

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης στον αρχηγό του Πολεμικού Ναυτικού για τους Τούρκους: «Μας ταλαιπώρησαν λίγο οι φίλοι μας, αλλά όλα καλά»

Στις διαβουλεύσεις με τις Βρυξέλλες για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τη νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή αλλά και τους Ολυμπιακούς Αγώνες που ξεκινάνε την Παρασκευή στο Παρίσι αναφέρθηκε ο ...

Παπανδρέου για τα 50 χρόνια της Δημοκρατίας: Έχει σημάνει η ώρα μιας εθνικής επανεκκίνησης

Ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, δήλωσε με αφορμή τη σημερινή επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας πώς «μισό αιώνα από την αποκατάσταση της δημοκρατίας, που ήρθε μετά...

Φόρτωση άρθρων...