Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Μητσοτάκης στο TikTok: Η δέσμευση για καλύτερους μισθούς

Πολιτική

Στους τρόπους με τους οποίους σχεδιάζει να στηρίξει η Νέα Δημοκρατία τους νέους και τις επιχειρήσεις αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαντώντας σε έναν νεαρό μέσω του TikTok.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο βίντεο που ανάρτησε αναφέρεται αναλυτικά στα μέτρα που έλαβε την τετραετία 2019 - 2023 η κυβέρνησή του και το σχέδιο του για καλύτερους μισθούς την επόμενη τετραετία.

Όπως είπε, μειώθηκε η φορολογία των επιχειρήσεων από 28% στο 22%, οι ασφαλιστικές εισφορές κατά 4,4 μονάδες, η προκαταβολή φόρου από το 100% στο 55% κ.ο.κ. 

Συνολικά δώσαμε 58 δισεκατομμύρια ευρώ για να σταθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στα πόδια τους και στοχεύουμε στην κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος και στην περαιτέρω μείωση των ασφαλιστικών εισφορών ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. 

«Οι καλοί μισθοί δίνονται από ισχυρές επιχειρήσεις και σε αυτήν την προσπάθεια αύξησης των μισθών θα πάμε όλοι μαζί μπροστά», ανέφερε και πρόσθεσε ότι χρωστάει ένα haul με ολόσωμη φόρμα!

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στο Δήλεσι Βοιωτίας με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο την Παρασκευή o Μητσοτάκης

Στο Δήλεσι Βοιωτίας θα μεταβεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης το πρωί της Παρασκευής, όπου μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο θα επισκεφθούν δομές της Ιεράς Αρχιεπισ...

Μαρινάκης για τα αντιαεροπορικά Crotale στη Γαλλία: Εφόσον ζητηθεί θα γίνει, αλλά για περιορισμένο διάστημα

Τις πληροφορίες πως η Γαλλία έχει ζητήσει από την Ελλάδα την αντιαεροπορική συστοιχία Crotale για την κάλυψη του εναέριου χώρου του Παρισιού κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων,...

Όλες οι φορές που η Βουλή μετατράπηκε σε «ρινγκ» – Έξι ξυλοδαρμοί που έγιναν στα έδρανα

Το χυδαίο συμβάν που έλαβε χώρα την Τετάρτη (24/4), με τον ανεξάρτητο βουλευτή Κωνσταντίνο Φλώρο να γρονθοκοπεί εντός της Βουλής τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο, δ...

Φόρτωση άρθρων...