Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Μητσοτάκης: «Η Ν.Δ. είναι με την Πρωτομαγιά, ενώ ο Τσίπρας με την Πρωταπριλιά» (Photos)

Την Κηφισιά επισκέφτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρωθυπουργός μίλησε με τους πολίτες και έκανε λόγο για ψήφο αυτοδυναμίας, ενώ εξαπέλυσε επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο κατηγόρησε ότι λέει ψέματα στους πολίτες.

«Η Νέα Δημοκρατία είναι με την Πρωτομαγιά και ο κ. Τσίπρας με την Πρωταπριλιά. Από ψέματα άλλο τίποτα. Έμεινε ένα μήνα πίσω” δήλωσε με έμφαση ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ κοστίζει πάνω από 70 δισεκατομμύρια και οδηγεί σε νέα χρεοκοπία την χώρα», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πρωθυπουργός σημείωσε ότι το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας είναι πλήρως κοστολογημένο και δεν παραβιάζει τη δημοσιονομική ισορροπία, ενώ τόνισε ότι η νίκη της Ν.Δ. στις εκλογές θα οδηγήσει στην επίτευξη της επενδυτικής βαθμίδας.

«Η χώρα θα αποκτήσει επενδυτική βαθμίδα την επόμενη ημέρα που η Νέα Δημοκρατία θα καταγάγει νίκη στις εκλογές. Γιατί χρειαζόμαστε σταθερή και αποτελεσματική κυβέρνηση που θα συνεχίσει τη δουλειά με ένα κοστολογημένο πρόγραμμα», είπε ο Πρωθυπουργός.

«Το 2023 δεν είναι 2015. Οι πολίτες έπαθαν και έμαθαν. Δεν θέλουν δεύτερη φορά τη συμφορά, θα δώσουν δεύτερη εντολή στην προκοπή», συμπλήρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, και δεσμεύτηκε ότι η επόμενη τετραετία με κυβέρνηση τη Νέα Δημοκρατία θα είναι η τετραετία με καλύτερους μισθούς.

Μητσοτάκης: «Η Ν.Δ. είναι με την Πρωτομαγιά, ενώ ο Τσίπρας με την Πρωταπριλιά»
Μητσοτάκης: «Η Ν.Δ. είναι με την Πρωτομαγιά, ενώ ο Τσίπρας με την Πρωταπριλιά»
Μητσοτάκης: «Η Ν.Δ. είναι με την Πρωτομαγιά, ενώ ο Τσίπρας με την Πρωταπριλιά»

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συνεδριάζει τη Μεγάλη Δευτέρα το Υπουργικό Συμβούλιο - Αναλυτικά τα θέματα στην ατζέντα

Στις 11:00, αύριο Δευτέρα, θα συνεδριάσει υπό τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, το Υπουργικό Συμβούλιο. Τα θέματα της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου είναι: -Παρουσία...

Φόρτωση άρθρων...