Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Μητσοτάκης: Η θερμή χειραψία με τον Αγγελούδη και η συζήτηση για τα σκουπίδια της Θεσσαλονίκης

Θερμή χειραψία είχαν ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, στο περιθώριο της εκδήλωσης για την παρουσίαση του εθνικού σχεδίου για την αντιμετώπιση της βίας των ανηλίκων, στο 3ο γυμνάσιο της Πολίχνης. 

Στη σύντομη συνομιλία τους, ο Πρωθυπουργός είπε στον δήμαρχο ότι με ικανοποίηση βλέπει να αλλάζει κάτι προς το καλύτερο στην όψη της πόλης - ειδικά στον τομέα της αποκομιδής των σκουπιδιών. 

«Χαίρομαι διότι βάλαμε κι εμείς το χεράκι μας για να συμβεί αυτό, είπε με νόημα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Στέλιο Αγγελούδη, ο οποίος κούνησε το κεφάλι και χαμογέλασε: στη συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, έπειτα από την ορκωμοσία του, ο Στέλιος Αγγελούδης είχε ζητήσει επείγουσα βοήθεια 13 εκατομμυρίων ευρώ για να κλείσει τις «τρύπες» που υπήρχαν στον μηχανισμό της καθαριότητας του Δήμου - και την είχε.  

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Πλάτη» Αχτσιόγλου στις Ευρωεκλογές

Παρά την έκβαση της εσωκομματικής μάχης στον ΣΥΡΙΖΑ, η Έφη Αχτσιόγλου δηλώνει παρών. Η πρώην υπουργός και συνιδρύτρια της Νέας Αριστεράς δε θα μπορούσε να μείνει εκτός κάδρου στον...

Η στεγαστική κρίση και η… σπιταρόνα

Στο στόχαστρο του ΠΑΣΟΚ μπαίνει και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Στέφανος Κασσελάκης, με ηγετικά στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη να εκτιμούν πως δεν είναι ο κατάλληλος να ηγηθεί τόσο της αξιω...

Φόρτωση άρθρων...