Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Μητσοτάκης: Στον αγιασμό του δημοτικού σχολείου στην Παλαγία Έβρου που κάηκε από τη φωτιά - «Θα σταθούμε δίπλα σας» (Video)

Πολιτική

Σε αγιασμό του δημοτικού σχολείου στην Παλαγία, το οποίο καταστράφηκε από τη φωτιά στον Έβρο, έδωσε το «παρών» ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Μαζί με τον Πρωθυπουργό ήταν και ο υπουργός Παιδείας, Κυριάκος Πιερρακάκης.

«Καλή σχολική χρονιά με πολλά χαμόγελα και με περισσότερη αισιοδοξία. Ήθελα σήμερα να βρεθώ μαζί σας στην Αλεξανδρούπολη, στο χωριό σας, για να σηματοδοτήσω με την παρουσία μου ένα νέο ξεκίνημα, το οποίο καλούμαστε όλοι να κάνουμε μετά από ένα εξαιρετικά δύσκολο καλοκαίρι όχι μόνο για τον Έβρο, αλλά συνολικά για όλη την πατρίδα», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Καταφέραμε και επιτύχαμε ένα μικρό θαύμα. Ένα σχολείο που ήταν κατεστραμμένο ανοίγει πάλι τις πόρτες για μαθητές και δασκάλους, καλύτερο απ' ό,τι ήταν πριν», πρόσθεσε ο Πρωθυπουργός.

«Θέλω να γνωρίζετε ότι σε όλη αυτή την προσπάθεια θα σταθούμε δίπλα σας», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πρωθυπουργός κάλεσε τους μικρούς μαθητές να του γράψουν γράμμα με όλα αυτά που θέλουν να γίνουν στο σχολείο τους και τους υποσχέθηκε ότι θα γίνουν.
Κλείνοντας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στη Θεσσαλία, τονίζοντας ότι «όσο μεγάλες και αν είναι οι δυσκολίες, δεν το βάζουμε κάτω. Πάντα κοιτάμε μπροστά και ξαναχτίζουμε καλύτερα αυτά που η μανία της φύσης κατέστρεψε».

Στη συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το δάσος της Δαδιάς και θα ενημερωθεί από τον φορέα διαχείρισης, ενώ αργότερα θα συναντηθεί με εκπροσώπους φορέων στην Αλεξανδρούπολη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κ. Σκρέκας: Βασική και κύρια κατεύθυνση της κυβέρνησης η στήριξη και προώθηση της υγιούς επιχειρηματικότητας

«Χωρίς υγιή επιχειρηματικότητα δεν έχουμε ανάπτυξη, δεν έχουμε θέσεις εργασίας και φυσικά δεν μπορεί να πάει μπροστά ο τόπος μας. Η βασική και κύρια κατεύθυνση της κυβέρνησής μας ε...

Ν. Ανδρουλάκης: «Χιλιάδες αγρότες υπό ομηρία κι ευάλωτοι στις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής»

Μιλώντας σε αγρότες στην Άρνισσα της Πέλλας, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, αναφέρθηκε στον «αρνητικό απολογισμό της κυβερνητικής πολιτικής στον αγροτ...

Φόρτωση άρθρων...