Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Μπακογιάννη: Θα κάνουμε ειλικρινή προσπάθεια συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ στη δεύτερη κάλπη

Πολιτική

«Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ είναι από την πρώτη Κυριακή της απλής αναλογικής να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ μια κυβέρνηση στην περίπτωση που είναι πρώτος, με τον κ. Ανδρουλάκη, με τον κ. Ανδρουλάκη να λέει χωρίς πρωθυπουργό τον Τσίπρα» τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ.

Πρόσθεσε δε ότι «σοβαρή πρόταση εναλλακτικής διακυβέρνησης είναι να υπάρξει αύριο το πρωί μια πρόταση που να είναι αξιόπιστη. Με τον τρόπο που παρουσιάζονται τα κόμματα σήμερα, αυτό δεν βγαίνει.

»Είμαι σίγουρη ότι θα πάμε σε δεύτερες κάλπες με πλειοψηφικό διότι θεωρούμε ότι οι αριθμοί δεν θα βγάλουν σταθερή κυβέρνηση με την απλή αναλογική.

»Αντίθετα με το πλειοψηφικό υπάρχουν δύο πιθανότητες: Να πάρει αυτοδυναμία η ΝΔ ή θα κάνουμε ειλικρινή προσπάθεια συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μαρινάκης: Μπήκαν πονεμένοι άνθρωποι «ασπίδα» στην πολιτική χυδαιότητα της Αριστεράς

«Δεν έχω ξαναδεί τέτοια επιχείρηση, να μπουν πονεμένοι άνθρωποι ασπίδα στην πολιτική χυδαιότητα της αριστεράς» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης μιλώντας στο OPE...

Αλλαγή ατζέντας με υπουργικό συμβούλιο και κατώτατο μισθό - Μεταρρυθμίσεις και στροφή στην καθημερινότητα στο επίκεντρο

Χωρίς την παραμικρή κυβερνητική διαρροή καταψηφίστηκε με 159 όχι η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για την τραγωδία στα Τέμπη μετά από ένα τριήμερο κοινοβουλευτικό σφυροκόπη...

Φόρτωση άρθρων...