Παρασκευή
21 Ιουνίου 2024

Ν.Δ. για τα στελέχη της ΡΑΣ που έχουν αποσπαστεί στον ΣΥΡΙΖΑ: «Η υποκρισία δεν έχει όρια»

Πολιτική

Την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκαλούν οι αποκαλύψεις ότι δύο υπάλληλοι της της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων (ΡΑΣ) έχουν αποσπαστεί στον ΣΥΡΙΖΑ. 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος, η Αξιωματική Αντιπολίτευση από τη μια καταγγέλλει την υποστελέχωση της ΡΑΣ και από την άλλη αποσπά υπαλλήλους της, για να καταλήξει ότι η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει όρια.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας έχει ως εξής:

«Σήμερα είδαν το φως της δημοσιότητας στην εφημερίδα Political οι αποσπάσεις δύο υπαλλήλων της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων. Η μια στο βουλευτικό γραφείο του Γ. Ραγκούση και η άλλη στον ΣΥΡΙΖΑ, στη θέση της αναπληρώτριας εκπροσώπου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν, έχει αποσπάσει υπαλλήλους από μια Αρχή, η Πρόεδρος της οποίας δηλώνει ότι δεν έχει προσωπικό και την ίδια στιγμή καταγγέλλει την υποστελέχωση που δεν επιτρέπει στη ΡΑΣ να επιτελέσει τα ελεγκτικά της καθήκοντα.

Από τη μια κόπτεται για τις ανεξάρτητες αρχές, από την άλλη τις αποψιλώνει σε προσωπικό αδιαφορώντας αν μπορούν να επιτελέσουν το έργο για το οποίο συγκροτήθηκαν, το οποίο στη συγκεκριμένη περίπτωση αφορά και την ασφάλεια των σιδηροδρόμων. Η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει όρια».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βορίδης: Πολιτική δέσμευση η υποβολή των δηλώσεων πόθεν έσχες της Κυβέρνησης έως 30 Ιουνίου

Απάντηση στις επικρίσεις που δέχθηκε η ρύθμιση για τo πόθεν έσχες, όπως αυτή προωθήθηκε με χθεσινή τροπολογία, έδωσε ο Μάκης Βορίδης, σε παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής. ...

Μαρινάκης: Ενισχύουμε τους συνταξιούχους χωρίς να εκτροχιάζεται η δημοσιονομική σταθερότητα της χώρας

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ξεκίνησε τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών αναφερόμενος στην έκτακτη συνεισφορά 33% για τα υπερκέρδη των διυλιστηρίων. «...

Φόρτωση άρθρων...