Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Γιατί ο δήμαρχος Τήνου ευχαρίστησε το Μαξίμου και τον Γρηγόρη Δημητριάδη (εικόνα)

Βιβλία λογοτεχνίας έφτασαν στην Τήνο για βιβλιοθήκη που θα δημιουργηθεί στο νησί των Κυκλάδων. Ο δήμαρχος της Τήνου, Γιάννης Σιώτος, ευχαριστεί τον διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου, Γρηγόρη Δημητριάδη, για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα της δημοτικής αρχής.

«Κάθε πρωτοβουλία για τη στήριξη του Πολιτισμού και της Παιδείας αποτελεί την καλύτερη επένδυση για τη νέα γενιά», τονίζει ο Γιάννης Σιώτος.

Η ανάρτησή του δημάρχου της Τήνου έχει ως εξής: «Ευχαριστώ τον Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού κ. Γρηγόρη Δημητριάδη για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα της Δημοτικής Αρχής για τον εξοπλισμό της βιβλιοθήκης, που θα στεγαστεί στη Μοσχουλα με την αποστολή 100 βιβλίων λογοτεχνίας για νέους και παιδιά. Κάθε πρωτοβουλία για τη στήριξη του Πολιτισμού και της Παιδείας αποτελεί την καλύτερη επένδυση για τη νέα γενιά».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης: Ειδικό μπόνους παραγωγικότητας στους δημοσίους υπαλλήλους - Μήνυμα κατά της αποχής στις ευρωεκλογές

«Στις ευρωεκλογές θα κριθεί πόσο δυνατές θα είναι οι ελληνικές φωνές στην Ευρώπη αλλά και το πόσο σταθερό θα είναι το πολιτικό σκηνικό ώστε η Ελλάδα να μείνει σε τροχιά προόδου», τ...

Φόρτωση άρθρων...