Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Μητσοτάκης από Κεφαλονιά: «O χάρτης θα είναι συνολικά γαλάζιος» (Videos&Photos)

Περιοδεία στην Κεφαλονιά πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Πρώτος σταθμός στο πρόγραμμα του Πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας είναι το Ληξούρι, ενώ στη συνέχεια θα πάει στο Αργοστόλι.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε λίγο μετά τις 10:00 στο Aεροδρόμιο Κεφαλονιάς «Άννα Πολλάτου».

«Σήμερα υπάρχει μόνο μια καθαρή πρόταση διακυβέρνησης: Η Νέα Δημοκρατία ισχυρή και νικήτρια στις εκλογές της 21ης Μαΐου», τόνισε o Πρωθυπουργός.

Το δίλημμα είναι απλό είπε ο πρωθυπουργός, «αν θα συνεχίσουμε στο δρόμο της προκοπής, της περαιτέρω περικοπής φόρων, της αύξησης των συντάξεων, της δημιουργίας θέσεων εργασίας, των επενδύσεων ή αν θα γυρίσουμε σε μια περιοχή υπερφορολόγησης, δανεικών που θα ξεπληρώσουν τα παιδιά και τα εγγόνια μας, αν θα έχουμε προστατευμένα σύνορα ή αν θα ξαναγίνουμε ξέφραγο αμπέλι».

«Μας έτυχαν πολλά, είμαι όμως περήφανος, γιατί κρατήσαμε την χώρα ασφαλή, το τιμόνι της χώρας σταθερό», είπε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός.

«O χάρτης θα είναι συνολικά γαλάζιος. Θα έχουμε ευχάριστες εκπλήξεις και εκεί που δεν ήμασταν πρώτοι στις προηγούμενες εκλογές», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Τον πρωθυπουργό συνόδευαν οι υποψήφιοι βουλευτές του νησιού με τη Νέα Δημοκρατία, Παναγής Καππάτος, Ναπολέων Μαραβέγιας και Σμαράγδα Σαρδελή, καθώς και στελέχη του κόμματος. Στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές η Νέα Δημοκρατία είχε καταφέρει να επικρατήσει σε όλες τις μονοεδρικές περιφέρειες της χώρας. Ωστόσο, σε Κεφαλονιά και Σάμο η διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν μικρή.

Περιοδεία Μητσοτάκη στην Κεφαλονιά
Περιοδεία Μητσοτάκη στην Κεφαλονιά

 

Περιοδεία Μητσοτάκη στην Κεφαλονιά

 

Περιοδεία Μητσοτάκη στην Κεφαλονιά
Περιοδεία Μητσοτάκη στην Κεφαλονιά

 

Περιοδεία Μητσοτάκη στην Κεφαλονιά
Περιοδεία Μητσοτάκη στην Κεφαλονιά

 

Περιοδεία Μητσοτάκη στην Κεφαλονιά

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου ανοίγει η πόρτα εξόδου της Ν.Δ. – Σας αξίζει μήνυμα αποδοκιμασίας

Νέα επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας και κατά του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή. ...

Συνεδρίασε το ΚΥΣΕΑ υπό τον πρωθυπουργό – Πυρκαγιές, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή ψηλά στην ατζέντα

Μία σειρά κρίσιμων ζητημάτων για τη χώρα βρέθηκαν ψηλά στην ατζέντα της σημερινής συνεδρίασης του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας. Το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφ...

Φόρτωση άρθρων...