Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Στο Δήλεσι Βοιωτίας με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο την Παρασκευή o Μητσοτάκης

Στο Δήλεσι Βοιωτίας θα μεταβεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης το πρωί της Παρασκευής, όπου μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο θα επισκεφθούν δομές της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Το ραντεβού των δύο του, θα πραγματοποιηθεί μετά το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου για τις επιθέσεις εις βάρος πολιτικών, με αφορμή τη βιαιοπραγία εις βάρος της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, Αγγελικής Δεληκάρη, στην Καβάλα αλλά και μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ισότητα στον πολιτικό γάμο.

Ακόμα, η κοινή συνάντηση και επίσκεψη του Πρωθυπουργού με τον Αρχιεπίσκοπο στις εκκλησιαστικές δομές, θα εκπέμψει ένα μήνυμα «συμφιλίωσης» και θα μικρύνει την απόσταση που οι πρόσφατες πολιτικές συνθήκες δημιούργησαν. 

Επίσης, στις 18:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί και θα μιλήσει σε εκδήλωση του Υπουργείου Υγείας για το Εθνικό Πρόγραμμα Προσυμπτωματικού Ελέγχου «Προλαμβάνω», στο Ίδρυμα «Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στην Τήνο για το Πάσχα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην Τήνο θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την οικογένειά του, σε μία μικρή ανάπαυλα πριν από την προεκλογική περίοδο εν όψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίο...

Κοντονής για Μάτι: Το δικαστήριο δίκασε με βάση τον Ποινικό Κώδικα που είχε ψηφίσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Την απόφαση του δικαστηρίου που αφορά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι κλήθηκε να σχολιάσει προ ημερών στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας 91,6 και 105,8 ο πρώην υπουργός Δικα...

Φόρτωση άρθρων...