Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Ποιοι μπορούν να ψηφίσουν την επόμενη Κυριακή

Πολιτική
Tags: ΣΥΡΙΖΑ

Με ανακοίνωσή της η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις εσωκομματικές εκλογές ξεκαθαρίζει ποιος έχει δικαίωμα να συμμετάσχει στην επαναληπτική διαδικασία εκλογής προέδρου την Κυριακή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΚΕΦΕ: «Στις εκλογές της 24ης Σεπτεμβρίου 2023 μπορούν να ψηφίσουν μόνο όσοι και όσες ψήφισαν στις 17 Σεπτεμβρίου 2023, καθώς και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ που για οποιονδήποτε λόγο δεν μπόρεσαν να ψηφίσουν στις 17 Σεπτεμβρίου 2023. Παλαιά μέλη θεωρούνται όσα έχουν εγγραφεί στο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου 2023. Για το εξωτερικό ισχύει ο κατάλογος όσων είχαν ήδη εγγραφεί για τις εκλογές της 17ης Σεπτεμβρίου».

Ακολούθως η ΚΕΦΕ ξεκαθαρίζει: «Νέα μέλη δεν εγγράφονται, ούτε μπορούν να ψηφίσουν στις 24 Σεπτεμβρίου. Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ που δεν ψήφισαν στις εκλογές, θα πρέπει μέχρι την Τετάρτη 20-09-2023 και ώρα 18.00 να αποστείλουν προς έγκριση τα στοιχεία τους. Αφού ελεγχθούν και διαπιστωθεί ότι είναι παλαιά μέλη, θα ενταχθούν στον εκλογικό κατάλογο.

Το mail αποστολής είναι meli@syriza.gr και σε αυτό θα αποστείλουν τα εξής στοιχεία:

  1. Ονοματεπώνυμο
  2. Πατρώνυμο
  3. Έτος Γέννησης
  4. E-mail
  5. Κινητό Τηλέφωνο

ή

  1. Ειδικός Εκλογικός Αριθμός

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΠΑΣΟΚ: Υπόμνημα στον Άρειο Πάγο για αποκλεισμό των «Σπαρτιατών» από τις Ευρωεκλογές

Υπόμνημα στον Άρειο Πάγο, με το οποίο ζητά να αποκλειστούν οι «Σπαρτιάτες» στις Ευρωεκλογές κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. Σύμφωνα με το υπόμνημα, «η πραγματική ηγεσία του κό...

Ερντογάν: Σημαντική η επίσκεψη Μητσοτάκη για τη βελτίωση των σχέσεων των χωρών μας

Στην επικείμενη συνάντηση που θα έχει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναφέρθηκε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο Πρόεδρος της Τουρκίας τόνισε ότι θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει με τον Έλληνα ...

Φόρτωση άρθρων...