Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Βουλή: Ομόφωνη εισήγηση για άρση ασυλίας 11 βουλευτών των Σπαρτιατών

Πολιτική

Την άρση ασυλίας των 11 βουλευτών των Σπαρτιατών εισηγείται ομόφωνα στην Ολομέλεια η Επιτροπή Δεοντολογίας.

Οι βουλευτές έδωσαν το "παρών" ζητώντας και οι ίδιοι να αναπτύξουν τα επιχειρήματά τους στην εισαγγελέα και να αρθεί η ασυλία τους.

Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος των Σπαρτιατών, Χάρη Κατσιβάρδα από το περιστύλιο της Βουλής ανέφερε: «Η συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών ζήτησαν να αρθεί η ασυλία τους, προκειμένου να απαντήσουν στην κατηγορία της εισαγγελέως της Αρείου Πάγου.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα αποδομηθεί το κατηγορητήριο ώστε να διατυπωθεί η άποψη των βουλευτών και να λάμψει η αλήθεια και να φωτιστεί κάθε πτυχή αυτής της διαδικασίας.

Συνεχίζουμε απρόσκοπτα το κοινοβουλευτικό έργο. Ο κ. Κόντης ζήτησε να μην αρθεί η ασυλία του. Το κατηγορητήριο δεν ευσταθεί, έχουμε όλα τα απτά στοιχεία, η ίδια η πραγματικότητα θα ανατρέψει αυτή την ένδειξη για το αδίκημα».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης από Κατερίνη: Δεν υπάρχει χριστιανόμετρο και ο πατριωτισμός φαίνεται στην πράξη και όχι στα λόγια

«Η μόνη υπεύθυνη πατριωτική δύναμη, που εγγυάται τη σταθερότητα και την ασφάλεια της χώρας είναι η Νέα Δημοκρατία», τόνισε ο Πρωθυπουργός στην Κατερίνη.

Μαρινάκης για γυναικοκτονία στο Μενίδι: Η εκτελεστική εξουσία έδωσε τη δυνατότητα στη Δικαιοσύνη να μην τον αφήσει ελεύθερο

Ερωτήσεις για τη δολοφονία της 40χρονης γυναίκας στο Μενίδι δέχτηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών. Ο Παύλο...

Γεραπετρίτης για Βόρεια Μακεδονία: «Παραχωρήσεις στα θεμελιώδη δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές»

«Δεν υπάρχει περιθώριο για οποιαδήποτε παραχώρηση. Η Ελλάδα θα παρακολουθεί αυστηρά την κατάσταση στη Βόρεια Μακεδονία», τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, o οποίο...

Φόρτωση άρθρων...