Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Οικονόμου: «Να τελειώσει το πρωτάθλημα με διαιτησίες υψηλού επιπέδου»

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος αναφέρθηκε στην επικοινωνία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ Αλεξάντερ Τσέφεριν με στόχο να βρεθεί, επιτέλους, λύση στο μεγάλο πρόβλημα της διαιτησίας.

Αθλητισμός

Στους λόγους που οδήγησαν τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να αναλάβει δράση στο μεγάλο πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου επικοινωνώντας με τον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ Αλεξάντερ Τσέφεριν, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Ο Πρωθυπουργός είχε επικοινωνία με τον πρόεδρο της UEFA. Στη χώρα μας διεξάγεται ένα πρωτάθλημα που είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά των τελευταίων ετών και νομίζω ότι όλοι θέλουμε οι παράγοντες του ποδοσφαίρου και προφανώς και η διαιτησία να συμβάλλει έτσι ώστε να κυλήσουν οι επόμενες αγωνιστικές με διαφάνεια.

Να συμβάλλουν όλοι έτσι ώστε το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα να ολοκληρωθεί και να τελειώσει με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και με διαιτησίες υψηλού επιπέδου, που δεν αμφισβητείται το κύρος τους και η αποτελεσματικότητά τους» ήταν η απάντηση του Γιάννη Οικονόμου στην σχετική ερώτηση δείχνοντας και την ξεκάθαρη πρόθεση της Κυβέρνησης να μην αφήσει άλλο ανεξέλεγκτη την κατάσταση (και) στο κομμάτι της διαιτησίας μετά τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες με την στάση τόσο της ΕΠΟ και του Τάκη Μπαλτάκου όσο και του Αρχιδιαιτητή Μπένετ γύρω από το θέμα των ελιτ διαιτητών. Όσο βεβαίως και όσων στηρίζουν αυτό το «σύστημα» στο ελληνικό ποδόσφαιρο…

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...