Τρίτη
16 Ιουλίου 2024

Αλιγάτορας εντοπίστηκε χωρίς άνω γνάθο

Viral

Ένας αλιγάτορας με μισό ρύγχος πιάστηκε από τις αμερικάνικες Αρχές στη Φλόριντα. Ο αλιγάτορας είχε σπείρει τον τρόμο σε ένα πάρκο σε πόλη της Φλόριντα των ΗΠΑ.

Η Eustacia Kanter τριγυρνούσε στο Wilson’s Land Park στο Sanford όταν παρατήρησε έναν αλιγάτορα που του έλειπε το πάνω ρύγχος, αποκαλύπτοντας τη λευκή του γλώσσα.

«Στην αρχή, ο εγκέφαλός μου δεν μπορούσε να καταλάβει ότι έλειπε ολόκληρη η άνω γνάθος του. Όταν το συνειδητοποίησα, ένιωσα θλίψη γι’ αυτόν», είπε ο Kanter στο Fox 35.

Το άνω σαγόνι του κόπηκε μέχρι τα μάτια του για άγνωστους λόγους. Ο υπεύθυνος για την αποκατάσταση της άγριας ζωής της περιοχής, Kim Titterington είπε στο WESH ότι η εικόνα του ζώου «που του λείπει ολόκληρο το μέρος του προσώπου του προκαλεί σοκ».

«Δεν είναι ασυνήθιστο να τους βλέπεις να έχουν ζημιά στο πρόσωπό τους, να τους λείπει ένα άκρο, να λείπει μια ουρά, ίσως μέρος του σαγονιού τους, αλλά αυτό είναι πολύ ακραίο», είπε στο Fox 35.

Ο Titterington υπέθεσε ότι το ζώο που υπέστη τον τραυματισμό θα μπορούσε να είχε τσακωθεί με έναν άλλο αλιγάτορα ή να είχε πιαστεί σε παγίδα, με αποτέλεσμα να σκιστεί το ρύγχος του. Ο αλιγάτορας μεγαλώνοντας θα δυσκολευτεί να τραφεί καθώς δεν θα μπορεί να πιάσει μεγαλύτερη λεία και θα είναι ευάλωτος σε επιθέσεις.

«Όταν αυτό το ζώο χρειάζεται να καταναλώσει μεγαλύτερο θήραμα και να υποτάξει το θήραμά του, αυτή η ικανότητα έχει τελειώσει σε αυτό το σημείο», είπε ο Titterington στο WESH.

Το ζώο αιχμαλωτίστηκε το βράδυ της Πέμπτης, σύμφωνα με την Miami Herald. Ο Jerry Flynn κατάφερε να αιχμαλωτίσει το ζώο και το πήγε σε μια μονάδα φροντίδας. «Φαίνεται καλά, αν εξαιρέσεις το ρύγχος του. Δεν πεινάει γιατί είναι αρκετά παχουλός», ανέφερε ο Miami Herald.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Λάρισα: Ζήτησαν από την Πυροσβεστική να... κατεβάσει αφίσα του Οικονομόπουλου για να την πάρουν σπίτι (βίντεο)

Ο Νίκος Οικονομόπουλος έχει φανατικούς θαυμαστές στη Λάρισα. Μια παρέα κοριτσιών θα έφτανε στο σημείο να καλέσει την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας για να ζητήσουν από τους πυροσβέσ...

Εξωπλανήτης έχει οσμή κλούβιου αυγού

Πριν από 19χρόνια, το 2005 ανακαλύφθηκε σε απόσταση 65 ετών φωτός από τη Γη στον αστερισμό Αλώπηξ ένας «καυτός Δίας» δηλαδή ένας πλανήτης που έχει παρόμοιο ή κοντινό μέγεθος με αυτ...

Γάμος υπέρτατης χλιδής και επίδειξης: Το αστρονομικό ποσό που ξόδεψε ο πλουσιότερος Ινδός του κόσμου

Μετά από επτά μήνες εξωφρενικών προγαμιαίων εκδηλώσεων και εορτασμών, ο Anant Ambani, γιος του πλουσιότερου άνδρα της Ινδίας, παντρεύτηκε τελικά την αγαπημένη του Radhika Merchant,...

Φόρτωση άρθρων...