Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Ένα μπουλντόγκ πιστεύει πως είναι …τσοπανόσκυλο

Ένα γαλλικό μπουλντόγκ νομίζει πως είναι … τσοπανόσκυλο προσπαθεί να βοηθήσει σε ένα αγρόκτημα. Το σκυλάκι προσπαθεί να βοηθήσει στο έργο της βοσκής γαβγίζοντας πάνω από τον φράχτη, σκαρφαλώνοντας πάνω από τα ζώα.  Τα βίντεο γυρίστηκαν σε μια οικογενειακή φάρμα στο Katanning της Δυτικής Αυστραλίας.

Το κατοικίδιο σκυλάκι της Bree Garlick, ο Lync, αγαπούσε από μικρό τη ζωή στην φάρμα και να βοηθάει την ιδιοκτήτριά του.

Σε ένα βίντεο που έχει ήδη προβληθεί πάνω από 3,3 εκατομμύρια φορές , ο Lync αποδεικνύει ότι, όταν πρόκειται για γαλλικά μπουλντόγκ, σχεδόν τα πάντα είναι δυνατά.

@bree_garlick

Anything the kelpie does, Lync thinks he can do better…💁🏽‍♀️

♬ original sound - MORE ENERGY 😎

«Οτιδήποτε κάνει ο άλλος σκύλος μας, ο Lync πιστεύει ότι μπορεί να το κάνει καλύτερα», έγραψε η Garlick δίπλα στο κλιπ. Οι προσπάθειες του Lync σίγουρα έρχονται αντιμέτωπες με την αντίληψη ότι τα μικρά σκυλιά είναι λιγότερο υπάκουα και πιο δύσκολο να εκπαιδεύονται από τα μεγαλύτερα σκυλιά.

@bree_garlick

Bit squishy🤦🏽‍♀️😂

♬ Tatum Gets Stuck - Tatum Talks

«Το γαλλικό μπουλντόγκ μας κάνει ό,τι θέλει τα πρόβατα», μια λεζάντα γράφει στο κλιπ των 11 δευτερολέπτων στο TikTok, όπου ο Lync φαίνεται να περιστρέφεται γύρω από τα μαντριά προβάτων, να οδηγεί το κοπάδι και, σε μερικές περιπτώσεις, να σκαρφαλώνει στο πίσω μέρος των ζώων για να έχει καλύτερη εικόνα των πραγμάτων.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αιωνόβια γιαγιά στην Ουκρανία περπάτησε 10χλμ για να γλυτώσει από τους εισβολείς Ρώσους (Video&Photos)

Συγκινητική είναι η ιστορία μίας 98χρονης γυναίκας στην Ουκρανία η οποία περπάτησε 10 χιλιόμετρα με το μπαστούνι της για να ξεφύγει από τους Ρώσους εισβολείς. Ηρωίδα αποκαλούν Μ...

Επιστήμονας λέει ότι ανακάλυψε την αιτία της κατάρας του Τουταγχαμών - Γιατί πέθαναν όλοι όσοι άνοιξαν τον τάφο του

Ένας επιστήμονας ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε την αιτία της «κατάρας του Φαραώ» που πιστεύεται ότι σκότωσε περισσότερους από 20 ανθρώπους που άνοιξαν τον τάφο του βασιλιά Τουταγχαμών ...

Φόρτωση άρθρων...