Τετάρτη
15 Μαΐου 2024

Γεράκι άρπαξε drone γιατί το πέρασε για... φαγητό (Video)

Viral

Πεινασμένο γεράκι επιτέθηκε σε drone και το συνέτριψε στο έδαφος. To drone βρισκόταν σε ύψος περίπου 700 μέτρων καταγράφοντας την περιοχή του Καμτσάτκα στην ανατολική Ρωσία. Τότε το γεράκι το άρπαξε στα νύχια του και το πέταξε στο έδαφος.

Το γεράκι προσγειώθηκε κοντά του για να επιθεωρήσει τον... στόχο του και μόλις άκουσε τον ήχο του και συνειδητοποίησε ότι δεν ήταν τροφή, πέταξε μακριά.
Το βίντεο κατέγραψε ο 32χρονος Ίλια από το Πετροπάβλοφσκ Καμτσάτσκι, ο οποίος είπε ότι εντόπισε το drone του μέσω των συντεταγμένων του GPS από την καταγραφή του βίντεο.

«Ένα γεράκι έκλεψε το drone μου. Μού το έσυρε σε έναν βάλτο και έπρεπε να το ψάξω χρησιμοποιώντας τις συντεταγμένες του GPS από την εγγραφή του βίντεο. Ήταν σε ύψος περίπου 700 μέτρων. Σκέφτηκα, "ουάου ένα πουλί" και το επόμενο δευτερόλεπτο τρομοκρατήθηκα και απενεργοποίησα το drone. Ήταν τυχερό το πουλί που δεν τραυματίστηκε από τα στροφεία» τόνισε ο Ίλια.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έγινε στο τέλος του 2020, αλλά το βίντεο ήρθε στη δημοσιότητα τώρα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

H κόντρα ειδικών για το IQ του Τυραννόσαυρου

Ο Τυραννόσαυρος Ρεξ ήταν το μεγαλύτερο σε μέγεθος και πιο μοχθηρό σαρκοβόρο που εμφανίστηκε στη Γη. Είχε τρομερά σαγόνια που μπορούσαν να συνθλίβουν εύκολα τα οστά των ζώων που κα...

Ανακαλύφθηκε νέο είδος φιδιού στην Ταϊλάνδη – Mπορεί να σκαρφαλώσει σε ύψος 50 μέτρων (Photos)

Ένα νέο είδος φιδιού ανακάλυψαν δύο κυνηγοί ερπετών στην Ταϊλάνδη. Το νέο είδος φιδιού έχει κυνόδοντες που μοιάζουν με λεπίδες και μπορεί να σκαρφαλώσει σε ύψος 50 μέτρων. Σύμφ...

Φόρτωση άρθρων...