Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Χαβάη: Η στιγμή που καρχαρίας - τίγρης επιτέθηκε σε αλιευτικό

Viral

Τη σοκαριστική στιγμή που ένας καρχαρίας-τίγρης επιτέθηκε στη βάρκα του περιέγραψε ένας ψαράς στη Χαβάη. Την τρομακτική στιγμή μάλιστα κατάφερε να απαθανατίσει με την κάμερά του.

Ο Scott Haraguchi ψάρευε στο Oahu όταν ξαφνικά είδε τον καρχαρία να έρχεται κατά πάνω του. Ο ίδιος εξήγησε στο KITV τι συνέβη: «Άκουσα έναν ήχο που ακουγόταν σαν μια βάρκα που κατευθυνόταν προς το μέρος μου και κοίταξα και είδα αυτό το μεγάλο καφέ πράγμα. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν χελώνα, αλλά μετά με χτύπησε και συνειδητοποίησα ότι ήταν ένας καρχαρίας τίγρης».

Ο Scott Haraguchi είπε ότι κατάφερε να κλωτσήσει τον καρχαρία ο οποίος υποχώρησε από τη βάρκα και έτσι συνέχισε να ψαρεύει.

Ακόμα, ο Haraguchi είπε ότι δεν ήταν σίγουρος για το τι προκάλεσε την επίθεση του καρχαρία, αλλά σημείωσε ότι είδε μια τραυματισμένη φώκια λίγο αργότερα και υπέθεσε ότι ο καρχαρίας μπέρδεψε το σκάφος με το θήραμά του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αντικείμενο που διαπέρασε την οροφή σπιτιού προερχόταν από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Αντικείμενο που έπεσε από τον ουρανό και διαπέρασε την οροφή και δυο πατώματα κατοικίας στην αμερικανική πολιτεία Φλόριντα νωρίτερα φέτος προερχόταν πράγματι από τον Διεθνή Διαστημ...

Φόρτωση άρθρων...