Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Ισπανία: Μοναχές μετέτρεψαν χώρους μονής του 16ου αιώνα σε Airbnb

Viral

Στην Ισπανία οι ταξιδιώτες έχουν την ευκαιρία να μείνουν σε μονή του 16ου αιώνα. Μία μονή του 16ου αιώνα στην Σεβίλλη της Ισπανίας ανοίγει τις πύλες της και υποδέχεται τους τουρίστες που θέλουν να επισκεφτούν την ιστορική ισπανική πόλη.

Στην ιδέα του Airbnb υπέκυψαν οι καλόγριες της μονής, οι οποίες πήραν την απόφαση να μετατρέψουν ορισμένους χώρους του μοναστηρίου και να τους νοικιάσουν σε τουρίστες.

Οι καλόγριες της μονής συνειδητοποίησαν πως δεν μπορούσαν να αυξήσουν το εισόδημά τους από την πώληση παραδοσιακών γλυκών και αποφάσισαν να στραφούν στην εκμετάλλευση της μονής μέσω Airbnb, προκειμένου να ανταπεξέλθουν οικονομικά. 

Ωστόσο, τονίζουν πως τη διαχείριση του καταλύματος έχει αναλάβει άλλο πρόσωπο, με τις ίδιες να λαμβάνουν ποσοστά από τα έσοδα.

H ιστορική μονή έχει προσελκύσει κυρίως τουρίστες από το εξωτερικό και όχι Ισπανούς.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νέο ανθρωποειδές ρομπότ που μαθαίνει γρηγορότερα και κοστίζει λιγότερο (Video&εικόνες)

Ένα νέο ανθρωποειδές ρομπότ που μαθαίνει γρηγορότερα και κοστίζει λιγότερο δημιούργησε η «Sanctuary AI». Η καναδική εταιρεία την προηγούμενη εβδομάδα παρουσίασε το νέο της ρομπότ. ...

Αιωνόβια γιαγιά στην Ουκρανία περπάτησε 10χλμ για να γλυτώσει από τους εισβολείς Ρώσους (Video&Photos)

Συγκινητική είναι η ιστορία μίας 98χρονης γυναίκας στην Ουκρανία η οποία περπάτησε 10 χιλιόμετρα με το μπαστούνι της για να ξεφύγει από τους Ρώσους εισβολείς. Ηρωίδα αποκαλούν Μ...

Φόρτωση άρθρων...