Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Νεαρή με αχρωματοψία «βλέπει» χρώματα για πρώτη φορά την ημέρα του γάμου της (video)

Viral

Μπορεί η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου να πέρασε αλλά ειδήσεις αγάπης συνεχίζουν να φτάνουν από όλο τον κόσμο, όπως αυτή μιας νύφης που πάσχει από αχρωματοψία αλλά ο αρραβωνιαστικός της φρόντισε γι' αυτό την ημέρα του γάμου τους.

Πρόκειται για τον γάμο των ονείρων της, για μια γυναίκα από την Πενσυλβάνια των ΗΠΑ.

Η Κριστίν Ρόμπινσον πάσχει από δευτερανωπία, μια μορφή αχρωματοψίας που δυσκολεύει στη διάκριση μεταξύ κάποιων συγκεκριμένων χρωμάτων.

Είναι μία από τις συνηθέστερες μορφές αχρωματοψίας και αφορά στη δυσκολία του ατόμου να διακρίνει το πράσινο χρώμα από το κόκκινο, τις αποχρώσεις του κίτρινου ή τις αποχρώσεις του ροζ.

Όμως η Κριστίν έμεινε έκπληκτη όταν βρέθηκε στην Disney για να παντρευτεί τον αρραβωνιαστικό της κι ένα ζευγάρι ειδικών γυαλιών της έδωσε τη δυνατότητα να δει για πρώτη φορά το πραγματικό χρώμα των ματιών του συζύγου της.

Φόρεσε τα γυαλιά για πρώτη φορά στο ιερό και μπόρεσε τελικά να συμφωνήσει με τον αρραβωνιαστικό της, ότι τα μάτια του ήταν πράσινα. Εκείνη τα έβλεπε πάντα μπλε.

Η Κριστίν έμεινε όμως έκπληκτη και από τα λουλούδια, τα οποία είδε για πρώτη φορά ροζ. Οι διοργανωτές του γάμου στη Disney τοποθέτησαν ροζ ανθοδέσμες γύρω από το χώρο.

 

Η στιγμή που η νύφη βλέπει χρώματα για πρώτη φορά

 

 

Η Disney κατέγραψε την ιστορία και τη δημοσίευσε στο ιστολόγιό της για να διαφημίσει τις διοργανώσεις γάμων στους χώρους της.

«Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να το κάνεις από τη Disney και δεν υπάρχει καλύτερη μέρα για να το κάνεις από την ημέρα του γάμου μου», είπε η Κριστίν συγκινημένη. Εξήγησε ότι ο κόσμος «φαίνεται πιο βουβός» από ό,τι θα ήταν για τους ανθρώπους με φυσιολογική όραση.

Είπε ότι κάνει το μαγείρεμα πιο δύσκολο και την επιλογή ρούχων και το μακιγιάζ πιο περίπλοκο, ενώ πάντα ονειρευόταν να βλέπει χρώματα.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με το ζευγάρι να παρακολουθεί τα πυροτεχνήματα στο Epcot Center.

«Βλέπω πολλά χρώματα αυτή τη στιγμή!» αναφώνησε. «Θεέ μου!»

Κατέληξε: «Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από το Disney World για να δεις χρώματα για πρώτη φορά»

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αιωνόβια γιαγιά στην Ουκρανία περπάτησε 10χλμ για να γλυτώσει από τους εισβολείς Ρώσους (Video&Photos)

Συγκινητική είναι η ιστορία μίας 98χρονης γυναίκας στην Ουκρανία η οποία περπάτησε 10 χιλιόμετρα με το μπαστούνι της για να ξεφύγει από τους Ρώσους εισβολείς. Ηρωίδα αποκαλούν Μ...

Ένα σκαλισμένο οστό 130.000 ετών αποκαλύπτει πώς σκέφτονταν οι Νεάντερταλ (εικόνες)

Ένα οστό από χέρι αρκούδας με δεκαεπτά τομές βρέθηκε την δεκαετία του 1950. Αυτό το αντικείμενο έχει αναφερθεί ως η πρώτη απόδειξη των γνωστικών ικανοτήτων των Νεάντερταλ στην περι...

Τι έτρωγαν οι άνθρωποι πριν από 15.000 χρόνια – Νέα έρευνα ανατρέπει όσα γνωρίζαμε

Η αντίληψη ότι οι κοινωνίες των κυνηγών τροφοσυλλεκτών βασίζονταν σε σημαντικό βαθμό στο κρέας είχε επικρατήσει έως τώρα. Ωστόσο, νέα στοιχεία που προκύπτουν από μία πρωτοποριακή ...

Φόρτωση άρθρων...