Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Ρομπότ κάνει διανομή φαγητού (Video)

Viral

Ρομπότ που θα αντικαθιστούν τους διανομείς φαγητού παρουσίασε μία αμερικανική εταιρεία.

Είναι τα ρομπότ το μέλλον στην διανομή φαγητού; Αυτό είναι το ερώτημα που δημιουργείται μετά την παρουσίαση των ρομπότ διανομέων από την εταιρεία.

Μέσω μιας εφαρμογής οι πελάτες θα μπορούν να παραγγείλουν το φαγητό τους και τα υπόλοιπα θα τα αναλαμβάνει το .. ρομπότ.

Ο οποιοσδήποτε θα μπορεί να κατεβάσει μια εφαρμογή και να τοποθετεί μια πινέζα σε ένα σημείο και να παραγγέλνει από οποιοδήποτε εστιατόριο είναι διαθέσιμο. Το εστιατόριο θα εκτελεί την παραγγελία, θα φορτώνει το ροπμότ και το ρομπότ αυτόματα θα παραδίδει την παραγγελία.

Αν και οι πολίτες φαίνονται διχασμένοι για το κατά πόσο θα μπορούσαν να εμπιστευτούν τη μεταφορά του φαγητού τους από ρομπότ.

Ο επικεφαλής της εταιρείας είναι ενθουσιασμένος και βλέπει στο όχημα που έχει κατασκευαστεί το μέλλον στην διανομή φαγητού.

Σύμφωνα με την εταιρεία έχουν πουληθεί τουλάχιστον 2.000 αυτόματοι διανομείς στον κόσμο και η παραγωγή συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ένα σκαλισμένο οστό 130.000 ετών αποκαλύπτει πώς σκέφτονταν οι Νεάντερταλ (εικόνες)

Ένα οστό από χέρι αρκούδας με δεκαεπτά τομές βρέθηκε την δεκαετία του 1950. Αυτό το αντικείμενο έχει αναφερθεί ως η πρώτη απόδειξη των γνωστικών ικανοτήτων των Νεάντερταλ στην περι...

Μυστήριο με τον τρομακτικό ήχο που καταγράφηκε στα βάθη της θάλασσας – Τι ανακάλυψαν οι επιστήμονες

Mμυστήριο έχει προκαλέσει τρομακτικός ήχος που καταγράφηκε στα βάθη της θάλασσας στο πιο απομακρυσμένο σημείο της Γης. Οι επιστήμονες ανακάλυψαν την αλήθεια, παρά τις θεωρίες συνωμ...

Φόρτωση άρθρων...