Κυριακή
25 Φεβρουαρίου 2024

Συσκευή για τηλέφωνα επιτρέπει τα φιλιά από απόσταση (Video&εικόνες)

Viral

Ένα αξεσουάρ για τηλέφωνα που κυκλοφόρησε πρόσφατα στην αγορά της Κίνας, φέρεται να επιτρέπει στους χρήστες να βιώσουν την αίσθηση του φιλιού ακόμη και όταν βρίσκονται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά. Πρόκειται για το Remote Kiss.

Έχει διαφημιστεί ως ένας τρόπος για να μπορέσουν τα ζευγάρια που είναι μακριά να βιώσουν τη σωματική οικειότητα, το Remote Kiss βασίζεται σε αισθητήρες πίεσης, ενεργοποιητές και μαλακή σιλικόνη για να αναδημιουργήσει τα φιλιά του χρήστη οπουδήποτε στον κόσμο, αρκεί ο παραλήπτης να διαθέτει επίσης ένα Remote Kiss και σύνδεση στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με ορισμένες πηγές, το αξεσουάρ μπορεί να ανιχνεύσει και να αναπαράγει ακόμη και τη θερμοκρασία των χειλιών του χρήστη, καθώς και τους ήχους του φιλιού κάποιου. Το Remote Kiss είναι διαθέσιμο στην κινεζική διαδικτυακή αγορά Taobao εδώ και αρκετό καιρό, αλλά μόλις πρόσφατα έγινε viral αφού οι άνθρωποι άρχισαν να μοιράζονται φωτογραφίες του προϊόντος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συσκευή για τηλέφωνα επιτρέπει τα φιλιά από απόσταση

Το Remote Kiss λειτουργεί μόνο όταν είναι συνδεδεμένο στη θύρα φόρτισης του τηλεφώνου. Έρχεται με μια συνοδευτική εφαρμογή που επιτρέπει τη σύνδεση μεταξύ δύο διαφορετικών συσκευών, ζητώντας παράλληλα τη συγκατάθεση και των δύο χρηστών.

Σύμφωνα με τους Global Times, ο πραγματικός εφευρέτης αυτής της ασυνήθιστης συσκευής είναι ο Jiang Zhongli, απόφοιτος του Changzhou Vocational Institute of Mechatronic Technology. Τη δημιούργησε πριν από μερικά χρόνια ως πανεπιστημιακό έργο και υπέβαλε αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το 2019, αλλά το δίπλωμα αυτό έληξε φέτος και οι εμπορικές εκδόσεις εμφανίστηκαν γρήγορα στο διαδίκτυο. 

Ο Jiang Zhongli εξεπλάγην όταν είδε την ιδέα του να γίνεται τόσο δημοφιλής και δήλωσε ότι ήλπιζε ότι οι άνθρωποι θα βελτίωναν το σχέδιό του.

Το Remote Kiss κοστίζει 288 γιουάν (41 δολάρια ΗΠΑ).
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο Νεύτωνας είχε προβλέψει το τέλος του κόσμου: Η ημερομηνία που είχε δώσει πλησιάζει

Η ανατριχιαστική προφητεία του Ισαάκ Νεύτωνα για το τέλος του κόσμου. Αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν κάνει προβλέψεις για το τέλος του κόσμου δίνοντας μάλιστα, συγκεκριμένες ημ...

Λίμνη Κάρλα: Διογκωμένη κατά πέντε φορές μετά την κακοκαιρία «Daniel» (εικόνες)

Πέντε μήνες έχουν περάσει από το «χτύπημα» της κακοκαιρίας «Daniel» στη Μαγνησία που είχε ως αποτέλεσμα τις πλημμύρες που «βούλιαξαν» την περιοχή και κατέστρεψαν σπίτια και δεκάδες...

Φόρτωση άρθρων...