Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Τίτλοι τέλους μετά από 10 χρόνια - Χώρισαν Θεοφανία Παπαθωμά και Γρηγόρης Πετράκος

Viral

Χωριστούς δρόμους φαίνεται πως αποφάσισαν να πάρουν η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος, βάζοντας τέλος στην κοινή τους πορεία τα τελευταία 10 χρόνια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που υπογράφει η Κορύνα Μανταγάρη για τη RealLife της Κυριακής, η ηθοποιός και ο μουσικός δεν είναι πλέον μαζί.

Οι λόγοι που φαίνεται να οδήγησαν τους δύο καλλιτέχνες να πάρουν αυτήν την απόφαση είναι κατά κύριο λόγο ιδεολογικοί, ενώ όπως αναφέρουν στην εφημερίδα πηγές από το στενό περιβάλλον του πρώην ζευγαριού, κύριο μέλημα και των δύο πλευρών είναι να έχουν σε απόλυτη προτεραιότητα τις δύο τους κόρες, την 8χρονη Αγάπη και την 6χρονη Αθηνά.

Χωρισμός μετά από 10 χρόνια σχέσης

Η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος έγιναν ζευγάρι το 2013 και έκτοτε προτίμησαν να διατηρήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, απολαμβάνοντας με ηρεμία τις οικογενειακές τους στιγμές.

Τι δήλωνε ο Γρηγόρης Πετράκος για τη σχέση τους και για τον γάμο που δεν έγινε

«Εγώ με το που γνώρισα, κατάλαβα ότι είναι ο προσωπικός μου δρόμος. Και πράγματι με έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο κατά 500%. Θα παντρευτούμε πιστεύω, δεν ξέρω γιατί δεν το έχουμε κάνει ακόμα. Είμαστε πνευματικά παντρεμένοι από τότε που γνωριστήκαμε», δήλωνε ο Γρηγόρης Πετράκος για τη Θεοφανία Παπαθωμά σε συνέντευξή του στο Happy Day τον περασμένο Μάρτιο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ένα σκαλισμένο οστό 130.000 ετών αποκαλύπτει πώς σκέφτονταν οι Νεάντερταλ (εικόνες)

Ένα οστό από χέρι αρκούδας με δεκαεπτά τομές βρέθηκε την δεκαετία του 1950. Αυτό το αντικείμενο έχει αναφερθεί ως η πρώτη απόδειξη των γνωστικών ικανοτήτων των Νεάντερταλ στην περι...

Φόρτωση άρθρων...