Παρασκευή
10 Μαΐου 2024

Το καλύτερο νησί του 2021 είναι ελληνικό

Viral

Το καλύτερο νησί στον κόσμο για το 2021, είναι ελληνικό και πρόκειται για την πανέμορφη Μήλο, όπως αποφάσισαν τουλάχιστον οι αναγνώστες του κορυφαίου αμερικανικού ταξιδιωτικού περιοδικού «Travel + Leisure», που συμμετείχαν στην ψηφοφορία για τα World’s Best Awards 2021. Η Μήλος έλαβε τη σχεδόν άριστη βαθμολογία 95.50.

Στην κατηγορία «Τα καλύτερα 25 Νησιά στον Κόσμο», η Φολέγανδρος κατέλαβε τη 2η θέση με βαθμολογία 95.47 .

Eνώ στην κατηγορία «Τα καλύτερα 20 Νησιά στην Ευρώπη» η Ελλάδα κατέκτησε τη μερίδα του λέοντος καθώς σε αυτήν περιλαμβάνονται άλλα 7 ελληνικά νησιά και συγκεκριμένα η Φολέγανδρος στην 2η θέση, η Σαντορίνη στην 5η, η Πάρος στην 10η, η Μύκονος στην 13η, η Κρήτη στην 14η, η Κέρκυρα και τα Ιόνια Νησιά στην 15η και η Ρόδος με τα Δωδεκάνησα στην 17η θέση.

Να σημειωθεί ότι πριν από λίγες ημέρες, η Ελλάδα και η Σαντορίνη είχαν αναδειχθεί ως «Αγαπημένη Χώρα» και «Καλύτερο Νησί της Ευρώπης», αντίστοιχα, στα αμερικανικά βραβεία κοινού FXExpress 2021 Awards, επιβεβαιώνουν πως η χώρα μας παραμένει σταθερά ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς για το αμερικανικό ταξιδιωτικό κοινό.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανακαλύφθηκε νέο είδος φιδιού στην Ταϊλάνδη – Mπορεί να σκαρφαλώσει σε ύψος 50 μέτρων (Photos)

Ένα νέο είδος φιδιού ανακάλυψαν δύο κυνηγοί ερπετών στην Ταϊλάνδη. Το νέο είδος φιδιού έχει κυνόδοντες που μοιάζουν με λεπίδες και μπορεί να σκαρφαλώσει σε ύψος 50 μέτρων. Σύμφ...

Νέο ανθρωποειδές ρομπότ που μαθαίνει γρηγορότερα και κοστίζει λιγότερο (Video&εικόνες)

Ένα νέο ανθρωποειδές ρομπότ που μαθαίνει γρηγορότερα και κοστίζει λιγότερο δημιούργησε η «Sanctuary AI». Η καναδική εταιρεία την προηγούμενη εβδομάδα παρουσίασε το νέο της ρομπότ. ...

Φόρτωση άρθρων...