Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Τζόνι Ντεπ: Viral το βίντεο με τον ηθοποιό να υποδύεται ξανά τον Τζακ Σπάροου

Viral

O Τζόνι Ντεπ επέστρεψε για λίγα λεπτά στον θρυλικό ρόλο του και υποδύθηκε τον Τζακ Σπάροου. Ο ηθοποιός έκανε έκπληξη σε μια θαυμάστριά του και μπήκε ξανά στο πετσί του αγαπημένου ήρωα από τους «Πειρατές της Καραϊβικής».

Το βίντεο αναρτήθηκε στο TikTok, και πολύ γρήγορα έγινε viral, με τη θαυμάστριά του, Κρίστιν Κέλι, να μην μπορεί να κρύψει τη χαρά της. Ο Ντεπ γονάτισε μπροστά στο αναπηρικό αμαξίδιό της και χάρισε στη γυναίκα μία αξέχαστη στιγμή. 

Σταδιακά ο ηθοποιός φάνηκε να υιοθετεί την προφορά του Τζάκ Σπάροου και ξεκίνησε να μιλά  για το αγαπημένο του ρούμι.

Μάλιστα, οι θαυμαστές με τα σχόλιά τους έδειξαν να αποθεώνουν την ευκολία, με την οποία ο Ντεπ μεταμορφώθηκε στον προσφιλή κινηματογραφικό ήρωα. Ωστόσο, υπήρξαν και κάποιοι που σχολίασαν αρνητικά το φρεσκοξυρισμένο πρόσωπο του ηθοποιού, ενώ άλλοι αμφέβαλλαν ότι πρόκειται για τον Τζόνι Ντεπ, εξαιτίας της θεαματικής αλλαγής της εμφάνισής του. 

Δείτε το βίντεο 

Η ίδια η θαυμάστρια στην προσωπική της σελίδα στο Instagram αναδημοσίευσε το παραπάνω βίντεο και έγραψε στη λεζάντα «Ο καπετάνιος Τζακ Σπάροου είναι στο σπίτι! Σ' αγαπώ, γλυκέ μου Τζόνι».

Ακόμα σε ένα άλλο βίντεο που κοινοποιήθηκε επίσης στο Instagram της Κέλι, ο Τζόνι φάνηκε να σκύβει για να την αγκαλιάσει, ενώ ήταν στο αναπηρικό καροτσάκι, με εκείνη να σημειώνει: «Ένιωσα αγάπη και ασφάλεια στην αγκαλιά του. Αγνή όμορφη αγάπη».

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σάμος: Πόλος έλξης για χιλιάδες Τούρκους τουρίστες - Τι αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ

Τις φυσικές ομορφιές της Σάμου και το εύρος δυνατοτήτων πρόσβασης από την Τουρκία δημοφιλή μέσα ενημέρωσης της γείτονος χώρας το τελευταίο διάστημα. Τα δημοσιεύματα αναφέρονται ...

Ο ποντιακός χορός του Ιμάμογλου στο χωριό του

Με την ψυχή του γιόρτασε τον θρίαμβό του στην Κωνσταντινούπολη ο Εκρέμ Ιμάμογλου, καθώς αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά δήμαρχος. Ο Εκρέμ Ιμάμογλου πανηγύρισε με ποντιακ...

Φόρτωση άρθρων...