Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Υποκρισία Πολιτική

 

            Ι. Ανεπίτρεπτη είναι η δράση του βουλευτού Γρεβενών.

            Όμως και ο έσχατος των κακούργων δικαιούται ίσης μεταχείρισης προς τους όμοιούς του (!!). Άλλως η καταφορά γίνετε υποκριτική.

            ΙΙ. Πρώτος μίλησε για «πόθεν - έσχες» πολιτικών ο υπουργός Ταλιαδούρος το 1 9 3 5 (!).

            Το νόμο εισήγαγε το 1964 ο Γεώργιος Παπανδρέου. Μετήλθε τίτλο πομπώδη: …«…Νόμος Περί Προστασίας της τιμής του πολιτικού κόσμου…»…

            Βρέθηκε το αντίδοτο. Στο άρθρ. 86 § 3 του Συντάγματος θεσπίσθηκε εξουσία της Βουλής ν’ αναστέλλει την δίωξη των πολιτικών. Έχουμε, λοιπόν, Αθώους, Ενόχους αλλά και… Α ν α σ τ ο λ ο ύ χ ο υ ς (!!!).

            Ετσιθελικά αυτοί γλιτώνουν τα Δικαστήρια (!!!).

            ● Ο μακαρίτης Δ. Σιούφας Πρόεδρος της Βουλής εξέθεσε την κατάσταση με επιστολή του πρωτοσέλιδη στην «Εστία» της 11.7.2009.

            ΙΙΙ. Ουδείς συγκινήθηκε. Τα πράγματα έμειναν ως έχουν. Ο βουλευτής Γρεβενών ασφαλώς Δ Ε Ν θα τύχει αναστολής. Κάποιοι κατήγοροί του, έτσι, θα είναι (και) υποκριτές.

            Τα δίχτυα πιάνουν τα ψαράκια.

            ●● Οι καρχαρίες τα καταξεσκίζουν (!!!).

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η φοροδιαφυγή και η λαθρεμπορία ένα βήμα μπροστά από τις φορολογικές αρχές

Ο νέος Κώδικας Φορολογικής Διαδικασίας αποτελεί ένα σημαντικό νομοσχέδιο, δεδομένου ότι με το παρόν ρυθμίζονται οι φορολογικές διαδικασίες σε ενιαίο Κώδικα που καλύπτει τους φόρους...

Οι Άραβες και η Ευρώπη…

Ο αείμνηστος Κορνήλιος Καστοριάδης (1922-1997) μας θυμίζει ιστορικά γεγονότα που η ισλαμο-αριστερίστικη «κουλτούρα» έχει διαγράψει από την ιστορία.

Ο Σωκράτης και η νέα ηγεσία

Ο μεγάλος Έλληνας φιλόσοφος,είναι όσο ποτέ άλλοτε επίκαιρος στη σημερινή εποχή των τεράστιων αλλαγών,που υπαγορεύουν και νέες ηθικές προσεγγίσεις.

Φόρτωση άρθρων...