Κυριακή
26 Μαΐου 2024

Η μητέρα του Μιχάλη Κατσουρή περιγράφει τη στιγμή του μαχαιρώματος: Πήγε να βοηθήσει τραυματία και τον σκότωσαν

Η μητέρα του Μιχάλη Κατσουρή, 13 ημέρες μετά την δολοφονία του, μίλησε στον Alpha μεταφέροντας τα όσα της είπαν οι φίλοι του, που ήταν μαζί του το μοιραίο βράδυ της 7ης Αυγούστου.

«Το παιδί μου δεν είχε ποινικό μητρώο, παρά μόνο την αγάπη του για την ΑΕΚ» είπε αρχικά η μητέρα του και περιέγραψε τα όσα της μετέφεραν από τα επεισόδια και τον τρόπο που χτυπήθηκε από το μαχαίρι.

«Ετρεχαν μητέρες και παιδιά και το παιδί μου πήγε να κάνει το καλό, να βοηθήσει και να προστατέψει. Και τον μαχαίρωσαν, τον δολοφόνησαν. Πρόλαβε όμως και προστάτεψε παιδιά. Αυτοί (οι Κροάτες) ήρθαν για να σκοτώσουν. Την ώρα που έτρεχαν για να σωθούν, γύρισε το κεφάλι του και είδε κάποιον κάτω που του είχαν σπάσει χέρια και πόδια. Σκύβει να τον τραβήξει κι εκεί έγινε. Το παιδί αυτό (ο φίλος του Μιχάλη) έφυγε τρέχοντας στο πίσω στενό γιατί του έριξαν μολότοφ». 

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί πως οι ποινές για τον θάνατο του παιδιού της, θα πρέπει να φτάσουν και σε επίπεδο αξιωματικών, για την αδράνεια της αστυνομίας, απάντησε: 

«Θέλω να λογοδοτήσουν όλοι. Και οι ανώτατοι αξιωματικοί. Πού ήταν η αστυνομία. Ούτε να περάσουν από εκεί, όλα ήταν ανεξέλεγκτα. Αυτοί που φταίνε να πάνε στην δικαιοσύνη».

Σχετικά με τις εικασίες για «ατύχημα» από ομοϊδεάτη οπαδό, η μητέρα του Μιχάλη ήταν κατηγορηματική.

«Οσοι λένε για ατύχημα είναι δικαιολογίες. Κι αυτοί που δεν μαχαίρωσαν, δεν είναι αθώοι. Δεν έπρεπε να πατήσουν εδώ. Γιατί τους άφησαν; Είναι εγκληματίες. Δεν ζω…»

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι υπουργοί Οικονομικών της G7 δηλώνουν «αποφασισμένοι να αυξήσουν» τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας

Οι υπουργοί Οικονομικών της G7, που συναντήθηκαν στην Ιταλία, δήλωσαν σήμερα «αποφασισμένοι να αυξήσουν τις κυρώσεις» εναντίον του χρηματοπιστωτικού και οικονομικού τομέα της Ρωσία...

Φόρτωση άρθρων...