Κυριακή
12 Μαΐου 2024

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο του 64χρονου

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δολοφονία 64χρονου στη Μενεμένη Θεσσαλονίκη. Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ως αιτία θανάτου ασφυξία και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις για τον 64χρονο που δολοφονήθηκε από τον 29χρονο τα ξημερώματα της Πέμπτης. 

Το θύμα υπέστη βαρύτατα τραύματα στο κεφάλι συνέπεια των πολλαπλών χτυπημάτων που δέχθηκε, ενώ εν συνεχεία στραγγαλίστηκε με κορδόνι, σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα. Από την νεκροψία – νεκροτομή δεν διαπιστώθηκαν ίχνη που να παραπέμπουν σε σεξουαλικές πράξεις.

Ο 29χρονος που ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του οδηγήθηκε στην εισαγγελέα που άσκησε εις βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία μαχαιριού. 

Παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, από την οποία πήρε προθεσμία για την προσεχή Τρίτη και μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ηράκλειο: Σύλληψη για άσκοπους πυροβολισμούς

Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν το πρωί αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήμα Μαλεβιζίου, με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσε...

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 49χρονη για έκθεση ανηλίκου – Εντοπίστηκε σε κατάσταση ακραίας μέθης

Στη σύλληψη μιας 49χρονης ημεδαπής με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου, στo Ωραιόκαστρο στη Θεσσαλονίκη, προχώρησαν το βράδυ του Σαββάτου αστυνομικοί. Η γυναίκα εντοπίστηκε απ...

Φόρτωση άρθρων...