Πέμπτη
21 Οκτωβρίου 2021

Επίθεση με πέτρες στην πορεία του Thessaloniki Pride - Έξι προσαγωγές

Ελλάδα

Επίθεση με πέτρες και άλλα αντικείμενα εξαπέλυσε ομάδα ατόμων προς την πορεία του 9ου Thessaloniki Pride, την ώρα που διερχόταν μπροστά από το μνημείο του Λευκού Πύργου.

Συγκεκριμένα, η ομάδα των ατόμων – κυρίως νεαρών, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους – εμφανίστηκαν στο σημείο από την οδό Νικολάου Γερμανού, εκτόξευσαν τα αντικείμενα και στη συνέχεια επιχείρησαν να αποχωρήσουν.

Αστυνομικοί προχώρησαν σε ελέγχους των ατόμων, ενώ από την επίθεση δεν έχει τραυματιστεί κανείς. Η πορεία έχει ολοκληρωθεί, ενώ οι Αστυνομικοί που βρίσκονταν περιμετρικά του μνημείου προχωρούν σε ελέγχους αυτή την ώρα για τον εντοπισμό των νεαρών. Μάλιστα ήδη έχουν προχωρήσει σε προσαγωγές.

γρ

Διαβάστε ακόμη

Φοιτητές και εξωσχολικοί κρατούσαν όμηρο επί 4 ώρες τον κοσμήτορα του Πολυτεχνείου Κρήτης

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Πολυτεχνείο της Κρήτης, καθώς ομάδα ατόμων εντός και εκτός του Ιδρύματος κρατούσε όμηρο στο γραφείο του τον κοσμήτορα της σχολής Ηλεκτρολόγων Μ...

Κορωνοϊός: Αυτά είναι τα ποσοστά αποτελεσματικότητας ανά εμβόλιο (Πίνακες)

Για την αποτελεσματικότητα κάθε εμβολίου ενάντια στον νέο κορωνοϊό μίλησε αναλυτικά ο Σωτήρης Τσιόδρας, κατά τη διάρκεια των έκτακτων ανακοινώσεων που έκανε στο υπουργείο Υγείας. ...