Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Κολωνός: Αυτός είναι ο γιατρός που κατηγορείται ότι βίαζε τη 12χρονη στο ιατρείο του

Ελλάδα

Αποτροπιασμό προκαλούν οι φρικτές αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια, η οποία είχε πέσει θύμα μαστροπείας και βιασμού κατ’ εξακολούθηση.

Ένας 65χρονος δερματολόγος βρίσκεται ανάμεσα στα πέντε άτομα τα οποία συνελήφθησαν χθες το βράδυ από τους Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας με θύμα το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό.

Ο δερματολόγος-αφροδισιολόγος, Α.Μ., ο οποίος εργαζόταν στο νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός», φέρεται να είχε γνωρίσει την 12χρονη μέσω του Blindchat.

Στη συνέχεια, έκλεισε ραντεβού μαζί της στο ιατρείο του, στην περιοχή του Κολωνού, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, τη βίασε περισσότερες από μία φορές.

Ο 65χρονος μαζί με δύο ακόμη ημεδαπούς, ηλικίας 49 και 44 ετών, και δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 50 και 23 ετών, με καταγωγή από το Πακιστάν, κατηγορούνται για "γεννετήσιες πράξεις με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ' εξακολούθηση".

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, δυνάμει ενταλμάτων, βραδινές ώρες εχθές (14-2-2023), από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, τρεις ημεδαποί, 65, 49 και 44 ετών και δύο αλλοδαποί, 50 και 23 ετών κατηγορούμενοι για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χαρίτσης: «Φοβικές οι ηγεσίες ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ - Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν εμπλεκόμαστε οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις»

Αιχμές κατά του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, καθώς χαρακτήρισε «φοβικές» τις ηγεσίες των δύο κομμάτων. «Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν ...

Φόρτωση άρθρων...