Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Κολωνός: Στη φυλακή ακόμη ένας κατηγορούμενος για τον βιασμό της 12χρονης

Ελεύθερος αφέθηκε 43χρονος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του δύο φορές το μήνα.

Την προφυλάκιση ακόμη ενός 32χρονου άνδρα με καταγωγή από το Πακιστάν για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό, αποφάσισαν εισαγγελέας και ανακριτής.

Ο κατηγορούμενος ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή, φέρεται να αρνήθηκε ότι ήρθε σε σεξουαλική επαφή με το κορίτσι έναντι αμοιβής.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 32χρονος υποστήριξε ότι η 12χρονη έχει μπερδέψει τα πρόσωπα των ανδρών με τους οποίους κλείνονταν τα ραντεβού.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε το κορίτσι να μεταβεί στο πρατήριο υγρών καυσίμων όπου εργάζεται για να πιστοποιήσει ότι δεν αναφερόταν στο συγκεκριμένο πρατήριο στην κατάθεσή της, αλλά είχε κάνει λάθος.

Αντίθετα, ελεύθερος αφέθηκε ένας 43χρονος πατέρας τριών παιδιών με καταγωγή από την Αλβανία, με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του δύο φορές το μήνα. Και αυτός φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες και ζήτησε να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τροχαίο δυστύχημα στην Βούλα: Δύο μηχανές παρέσυραν τελικά την 72χρονη – Αναζητείται ο αναβάτης που την εγκατέλειψε

Περιπλέκεται η υπόθεση της θανάσιμης παράσυρσης μιας ηλικιωμένης γυναίκας στη Βούλα, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως αρχικά η γυναίκα παρασύρθηκε από άλλη μηχανή. Μάλιστα, όπως ...

Γιατί δεν μπορεί ο ιός της γρίπης των πτηνών να προκαλέσει, προς το παρόν, πανδημία

Οι πανδημίες είναι ένα φυσικό επαναλαμβανόμενο φαινόμενο που η ανθρωπότητα έχει ζήσει πάρα πολλές φορές, επισημαίνει σε σχετικό του άρθρο, ο αναπληρωτής καθηγητής Υγιεινής και Επιδ...

Φόρτωση άρθρων...