Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Κολωνός: Θέμα ωρών οι νέες συλλήψεις – Τι κατέθεσε 12χρονη στους αστυνομικούς

Ελλάδα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας στον Κολωνό με θύμα μία 12χρονη.

Η νέα κατάθεση της ανήλικης, που κράτησε περίπου έξι ώρες, προσέφερε σημαντικές πληροφορίες στους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων που ερευνούν την υπόθεση.

Στην τέταρτη κατάθεσή της, όπως ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ», Βασίλης Λαμπρόπουλος στο MEGA, η 12χρονη φέρεται να αναγνώρισε επιπλέον τέσσερα ή πέντε άτομα από τους «πελάτες» που τη βίασαν, αφού προηγουμένως είχαν συνεννοηθεί την πληρωμή με το μαστροπό Ηλία Μίχο.

Η ανήλικη είχε υποστηρίξει ότι την βίασαν συνολικά έντεκα άτομα, δίνοντας περισσότερες πληροφορίες για ορισμένους, όπως ότι κάποιος είχε δύο παιδιά στην ηλικία της ή κάποια άλλα στοιχεία που της είχαν εκμυστηρευτεί οι ίδιοι στα «ραντεβού» τους.

Πλέον, οι συλλήψεις των συγκεκριμένων ατόμων είναι θέμα ωρών, αφού οι αστυνομικοί έχουν ήδη ζητήσει την έκδοση των σχετικών ενταλμάτων. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συλλήψεις ενδέχεται να έχουν ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες 24 ώρες.

Αν επαληθευτούν οι πληροφορίες, οι αστυνομικοί θα έχουν στα χέρια τους τους εννιά από τους έντεκα βιαστές.

Δεν αναγνώρισε τον αστυνομικό

Μεταξύ των προσώπων που υπέδειξαν οι αστυνομικοί στην 12χρονη, για να αναγνωρίσει τους βιαστές της, ήταν και αυτό του 26χρονου συναδέλφου τους, ο οποίος σχετίζεται με την υπόθεση.

Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη δεν αναγνώρισε το συγκεκριμένο πρόσωπο μεταξύ αυτών που την συνάντησαν στο σταθμό του Μετρό στα Σεπόλια.

Ο οίκος ανοχής

Παράλληλα, η 12χρονη αναγνώρισε και τον οίκο ανοχής που την οδηγούσε ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, σύμφωνα με όσα ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Οι αστυνομικοί της είχαν δείξει αρχικά φωτογραφίες από έναν οίκο ανοχής κοντά στην Ιερά Οδό, όμως της έδειξαν και έναν ακόμα που βρίσκεται στη γύρω περιοχή και η 12χρονη υποστήριξε ότι είναι εκείνος που είχε πάει.

Όπως υπογραμμίζουν οι αστυνομικοί, η ταυτοποίηση του συγκεκριμένου μέρους μπορεί να τους βοηθήσει στην αναζήτηση των προσώπων που βρίσκονταν πίσω από το κύκλωμα των παιδοβιαστών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...