Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Κως: Η στιγμή που η Αναστάζια επιβιβάζεται στο μηχανάκι του 32χρονου – Βίντεο-ντοκουμέντο

Βίντεο-ντοκουμέντο στο οποίο φαίνεται η 27χρονη Αναστάζια από την Πολωνία να ανεβαίνει στο μηχανάκι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Η αλληλουχία των γεγονότων που αναδεικνύονται φέρνει την Αναστάζια να βγαίνει από μίνι μάρκετ, να την πλησιάζει μια παρέα Ασιατών, πιθανολογούμενα από το Πακιστάν.

Η 27χρονη έπειτα συζητά με τον 32χρονο βασικό ύποπτο για τη δολοφονία της στην Κω, μέχρι να ανέβει στο μηχανάκι του και να φύγουν, στρίβοντας αριστερά, όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσε η εκπομπή «T-live» στον Alpha. 

Το στίγμα του κινητού τηλεφώνου του Μπαγκλαντεσιανού έδειξε ότι το βράδυ της δολοφονίας κινήθηκε στην ευρύτερη περιοχή, όπου εντοπίστηκε η σορός της 27χρονης. 

Πληροφορίες αναφέρουν οι αξιωματικοί της Αστυνομίας διαπίστωσαν ότι ο 32χρονος προσπάθησε να σβήσει τα ίχνη των κινήσεών του από το κινητό, το οποίο φέρεται να έβαζε σε λειτουργία πτήσης ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Για τον λόγο αυτό, φέρεται να έψαχνε στο διαδίκτυο εφαρμογές που διαγράφουν από το κινητό τις διαδρομές που έχει κάνει κάποιος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου στην εκπομπή «Live News» του MEGA, ο κατηγορούμενος έψαχνε στο youtube «πώς θα σβήσω τα ίχνη πτώματος» και «πώς θα κρύψω ένα πτώμα».
 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μπόνους παραγωγικότητας στο Δημόσιο: Πώς θα υπολογίζεται και ποιοι υπάλληλοι θα είναι δικαιούχοι

Το νέο σύστημα κινήτρων και ανταμοιβής το οποίο θα εφαρμόζεται στους φορείς του Δημοσίου παρουσίασαν η Υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως, και η Υφυπουργός Εσωτερικών, Βιβή Χαραλαμ...

Το ξέσπασμα συγγενών μετά την απόφαση για την τραγωδία στο Μάτι: Φώναζαν, πέταξαν καρέκλες (Videos&Photos)

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις των συγγενών των θυμάτων της τραγωδίας στο Μάτι έπειτα από την απόφαση του δικαστηρίου. Στο άκουσμα των ποινών για τους έξι που κρίθηκαν ένοχοι για την ...

Φόρτωση άρθρων...