Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Κρήτη: Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμό σε χωριό του Ηρακλείου – Ένας τραυματίας

Ελλάδα

Αιματηρό περιστατικό με πυροβολισμό εκτυλίχτηκε το απόγευμα σε χωριό του Ηρακλείου της Κρήτης.

Στο Καστέλι του δήμου Μινώα Πεδιάδας ένας άνδρας φέρεται να πυροβόλησε στο πόδι έναν άλλο. To περιστατικό σημειώθηκε κοντά σε μίνι μάρκετ και καφετέρια της περιοχής, σύμφωνα με το creta24.gr.

Ο τραυματίας έχει μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας. Ο 44χρονος άνδρας έχει τραυματιστεί στο πόδι.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, όλα συνέβησαν το απόγευμα της Παρασκευής (6/10), στο Διαβαϊδέ του Δήμου Μινώα Πεδιάδος. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το επεισόδιο μεταξύ ενός 54χρονου και του 45χρονου ξέσπασε επειδή την προηγούμενη μέρα το θύμα είχε καβγαδίσει με τον γιο του θύτη.

Ο 54χρονος δράστης πυροβόλησε τον 45χρονο στον αστράγαλο, προκαλώντας του σοβαρό τραύμα. Αμέσως μετά το περιστατικό, η Αστυνομία κλήθηκε στο σημείο, ενώ το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) απεστάλη για να παραλάβει τον τραυματία.

Ο τραυματίας διακομίστηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Καστελίου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ). Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία, και οι γιατροί προσπαθούν να διασφαλίσουν την ταχεία ανάρρωσή του.

Παράλληλα, ο δράστης αναζητείται από τις Αρχές. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι δύο άνδρες είχαν διαφορές που οδήγησαν στον πυροβολισμό.

Η τοπική αστυνομία έχει αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης, ενώ η κοινότητα του Δήμου Μινώα Πεδιάδος παραμένει σε σοκ από το αιματηρό περιστατικό. Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, προκειμένου να διαλευκανθούν όλες οι πτυχές αυτής της περίπλοκης υπόθεσης.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν στο Creta24 ότι πριν το επεισόδιο ο δράστης φαινόταν ανήσυχος, ενώ φαίνεται ότι κάποιοι αντιλήφθηκαν ότι κυκλοφορούσε με όπλο.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κιλκίς: Επιτέθηκε δύο φορές με τσεκούρι σε αστυνομικούς που πήγαν να τον συλλάβουν

Με τσεκούρι επιτέθηκε δύο φορές σε αστυνομικούς ένας 51χρονος στο Κιλκίς. Η ηλικιωμένη μητέρα του τον είχε καταγγείλει για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας και όταν κλήθηκαν οι α...

Φόρτωση άρθρων...