Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Λαγκαδάς: Τούρκος οδηγός σπάει τις μπάρες διοδίων, βγάζει χαλάκι να προσευχηθεί και επιτίθεται σε πυροσβέστες (Video)

Σαν βγαλμένες από κινηματογραφική ταινία είναι οι εικόνες που καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας το πρωί του περασμένου Σαββάτου (19/08) στα διόδια του Λαγκαδά, στον δρόμο Σερρών – Θεσσαλονίκης.

Ελλάδα

Πρόκειται για έναν 31χρονο υπήκοο Τουρκίας που μετέβαινε οδικώς από τη χώρα του προς την Αυστρία, περνώντας μάλιστα και από τα διόδια Λαγκαδά. Ο οδηγός σε κατάσταση «αμόκ», έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες των διοδίων, όπως φαίνεται στο βίντεο του Alpha. Αποτέλεσμα ήταν το όχημά του να εκτιναχθεί στον αέρα και να ανατραπεί. Υπολογίστηκε ότι ο οδηγός κινούνταν με 192 χιλιόμετρα την ώρα και το αυτοκίνητο εκσφενδονίστηκε σχεδόν 50 μέτρα μακριά από το σημείο της πρόσκρουσης!

Παραδόξως όμως, παρά τη σφοδρότητα της πρόσκρουσης, ο 31χρονος απεγκλωβίζεται ολομόναχος και βγαίνει σώος από το αυτοκίνητο. Και θέλοντας -μάλλον- να ευχαριστήσει τον Αλλάχ, στο βίντεο φαίνεται να βγάζει και να στρώνει ένα χαλάκι προσευχής στον δρόμο και γονατίζοντας στο έδαφος ξεκινά να προσεύχεται!

Στο μεταξύ, στο σημείο είχαν ήδη μεταβεί πυροσβέστες που έσβησαν τη φωτιά που εκδηλώθηκε και περίμεναν τον 31χρονο να ολοκληρώσει την προσευχή του. Ωστόσο, μόλις ο εκείνος τελείωσε ξαφνικά κινήθηκε εναντίον τους και άρχισε να τους χτυπά, γιατί, όπως φέρεται να ισχυρίζεται, πάτησαν πάνω στο χαλάκι πράγμα που θεώρησε ασέβεια.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον καταδίκασε σε φυλάκιση 3 ετών και 10 μηνών με ανασταλτικό χαρακτήρα. Ο 31χρονος κρίθηκε ένοχος για επικίνδυνη οδήγηση, βία κατά υπαλλήλων, σωματική βλάβη κατά συρροή και διακεκριμένη φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το ρομπότ Σοφία έκλεψε τις εντυπώσεις στο Ηράκλειο - Δέχτηκε... προξενιά και αποθέωσε την Κρητική κουζίνα

Τις εντυπώσεις και στο Ηράκλειο, όπου βρέθηκε για την 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής, έκλεψε το ρομπότ Σοφία. Από την πρώτη στιγμή της άφιξής της στο Κλειστό Γυμναστήριο στα Δύο Αοράκ...

Απίστευτο περιστατικό στην Κρήτη: Απόπειρα εμπρησμού με drone σε επιχείρηση στις Μαργαρίτες Ρεθύμνου

Μια απίστευτη απόπειρα εμπρησμού σε επιχείρηση ζωοτροφών στις Μαργαρίτες Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο ερευνούν οι αρχές. Ακόμα πιο απίστευτο είναι ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός «π...

Τραγωδία στη Μανωλάδα: Τροχαίο δυστύχημα με νεκρό 56χρονο δικυκλιστή - Συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου

Τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό συνέβη νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου στη Μανωλάδα στην θέση «Παλαιοσταφίδα». Σύμφωνα με το patrisnews, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το δυ...

Φόρτωση άρθρων...