Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Μακροχώρι: Η 37χρονη που σκότωσε το μωρό της ήταν μαθήτρια στην τραγική τάξη του 2003 που ξεκληρίστηκε στα Τέμπη

Ελλάδα

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την 37χρονη μητέρα που σκότωσε το παιδί της στο Μακροχώρι Ημαθίας. Η 37χρονη ήταν μαθήτρια της τάξης η οποία αποδεκατίστηκε στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών τον Απρίλιο του 2023.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday, η 37χρονη ήταν μαθήτρια στην τραγική τάξη του 2003, όταν 21 παιδιά έχασαν τη ζωή τους σε δυστύχημα στην Κοιλάδα των Τεμπών.

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός από επιλόχεια κατάθλιψη, πάσχει και από μια πολύ σοβαρή ψυχική νόσο, για την οποία ήταν απαραίτητο να λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, ώστε να είναι λειτουργική.

Μακροχώρι: Η 37χρονη που σκότωσε το μωρό της

Η τοπική κοινωνία, η οποία γνώριζε τα προβλήματα της 37χρονης, δεν περίμενε ωστόσο ότι εκείνη θα μπορούσε να φτάσει σε αυτό το σημείο, καθώς είχε μια οικογένεια να τη στηρίζει σε όλο αυτό.

Η 37χρονη μητέρα σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday φοιτούσε στην ίδια τάξη με τους μαθητές που σκοτώθηκαν πριν από 21 χρόνια, σκορπώντας θλίψη στο Μακροχώρι. Η ίδια δεν είχε πάει στην εκδρομή, ωστόσο έγκυρες πηγές εξηγούν ότι έκτοτε απέκτησε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, γνωρίζοντας ότι 21 συμμαθητές της έφυγαν από τη ζωή με ένα τόσο αποτρόπαιο τρόπο.

Άλλωστε, δεν είναι το μοναδικό παιδί που απέκτησε μετατραυματικό στρες μετά την τραγωδία του 2003, καθώς τον Ιούλιο του 2022 ένας ακόμη μαθητής έβαλε τέλος στη ζωή του σε ηλικία 35 ετών, καθώς δεν μπορούσε να ξεπεράσει την απώλεια των συμμαθητών του και για χρόνια πάλευε με ψυχολογικά προβλήματα.

Μακροχώρι: Η 37χρονη που σκότωσε το μωρό της

Αυτή είναι η μητέρα που σκότωσε το μωρό της μπροστά στις κόρες της -«Το χτυπούσε με μανία»

Γνωστό ήταν στην κοινωνία της Ημαθίας το γεγονός ότι η 37χρονη που σκότωσε το έξι μηνών μωρό της αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Η γυναίκα που σόκαρε το Πανελλήνιο με την πράξη της έχει άλλα δύο κοριτσάκια, 6 και 7 ετών, από τον πρώτο της σύζυγο. H γυναίκα. Την ώρα του τραγικού γεγονότος φέρεται να ήταν παρόντα και τα δύο τη στιγμή που εκείνη χτύπησε μέχρι θανάτου το βρέφος.

Το άτυχο μωρό το είχε αποκτήσει με τον δεύτερο σύζυγό της, ο οποίος φέρεται να την είχε εγκαταλείψει πριν από περίπου ένα μήνα. Η γυναίκα μετακόμισε με τα τρία παιδιά σε οικία απέναντι από αυτή που κατοικούν μέλη της οικογένειάς της (η αδελφή της και οι γονείς της).

Μακροχώρι: Η 37χρονη που σκότωσε το μωρό της

Η τοπική κοινωνία, η οποία γνώριζε τα προβλήματα της 37χρονης, δεν περίμενε ότι θα μπορούσε εκείνη να φτάσει σε αυτό το σημείο, καθώς τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της βρίσκονταν στο πλευρό της και τη στήριζαν. Άλλωστε, ήταν οι παππούδες του βρέφους που το μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Ένας γείτονας, αυτόπτης μάρτυρας, μιλώντας στο thestoday.gr περιέγραψε το τρομακτικό σκηνικό στο Μακροχώρι: «Είχε μανία. Εγώ της τράβηξα με το ζόρι το μωρό από τα χέρια».

«Άκουσα τα παιδιά να φωνάζουν για βοήθεια. Πετάχτηκα έξω και πήγα στο σπίτι. Είδα τη μάνα να χτυπάει με μανία το παιδί της. Πάγωσα. Μετά προσπάθησα να το γλιτώσω τραβώντας το, αλλά ήταν αργά», δήλωσε ο γείτονας.

Δικηγόρος επιβεβαιώνει ότι η 37χρονη είχε ψυχολογικά προβλήματα

Ο δικηγόρος Γιάννης Αργυρίου υποστηρίζει σε ανάρτησή του ότι επρόκειτο για μια γυναίκα που χρειαζόταν βοήθεια και πρόσφατα είχε αντιμετωπίσει ενδοοικογενειακή βία, η οποία είχε ως αποτέλεσμα το διαζύγιό της.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Έχω συγκλονιστεί από την είδηση του θανάτου του του 6 μηνών βρέφους στο Μακρυχώρι της Ημαθίας. Την μητέρα που διέπραξε αυτή την πράξη και έπασχε από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και επιλόχειο κατάθλιψη, τυχαίνει να την γνωρίζω, αφού στο παρελθόν είχα αναλάβει προσωπική της νομική υπόθεση.

Ήταν ένας άνθρωπος που χρειαζόταν βοήθεια και που πολύ πρόσφατα αντιμετώπισε και έντονη ενδοοικογενειακή βία, που είχε ως επακόλουθο τη λύση του γάμου της. Δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο και ας μην κρίνουμε χωρίς να γνωρίζουμε. Η δικαιοσύνη τώρα έχει το λόγο και είναι η μόνη αρμόδια να αποδώσει τις όποιες ευθύνες υπάρχουν. Κρίμα για το αγγελούδι που χάθηκε», έγραψε ο δικηγόρος.

Μακροχώρι: Η 37χρονη που σκότωσε το μωρό της
Μακροχώρι: Η 37χρονη που σκότωσε το μωρό της
Μακροχώρι: Η 37χρονη που σκότωσε το μωρό της
Μακροχώρι: Η 37χρονη που σκότωσε το μωρό της
<p><iframe allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen="" frameborder="0" height="338" src="https://www.youtube.com/embed/9aE-nKiwR9o" title="Παιδοκτονία στο Μακροχώρι Βέροιας - Το σπίτι που έγινε η τραγωδία" width="600"></iframe></p>

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φονικό στο Μαρούσι: Ο 23χρονος που έπεσε νεκρός δεν βρισκόταν στο κέντρο - Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το φονικό που έγινε στο Μαρούσι τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο 23χρονος που έπεσε νεκρός δεν βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο. Ο δράστης του φονι...

Ανατροπή νταλίκας στον Άγιο Κωνσταντίνο - Κλειστή η εθνική οδός στο ρεύμα προς Αθήνα - Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία

Tροχαίο ατύχημα με ανατροπή νταλίκας σημειώθηκε στην έξοδο της δεύτερης σήραγγας της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου, λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ της ...

Φόρτωση άρθρων...