Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Μεσολόγγι: Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου μέσα στο οποίο διαμελίστηκε η 50χρονη εργαζόμενη

Στη σύλληψη του ιδιοκτήτη του κρεοπωλείου στο Μεσολόγγι, μέσα στο οποίο το βράδυ της Παρασκευής έχασε τη ζωή της μία 50χρονη εργαζόμενη, προχώρησε η Aστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 50χρονη πήγε κάποια στιγμή να καθαρίσει μία μηχανή κρέατος και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αρχικά εγκλωβίστηκε το κεφάλι της. Επιχειρώντας η 50χρονη να απεγκλωβιστεί, πιάστηκε στην μηχανή του κρέατος και το χέρι της.

Αμέσως μετά ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική, προκειμένου να απεγκλωβιστεί η γυναίκα, ενώ μετά τον απεγκλωβισμό της διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου συνελήφθη στο πλαίσιο των ερευνών. Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατηγορείται για εργατικό ατύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα θάνατο από αμέλεια.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε γείτονας στην ΕΡΤ, «βγήκε η κόρη της έξω και φώναζε βοήθεια. Μπήκαν κάποια άτομα μέσα στο κατάστημα, είδαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι για να βοηθήσουν και τελικά ήρθαν διασώστες του ΕΚΑΒ, πυροσβέστες και αστυνομικοί. Την πήγαν στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς είχε γίνει το κακό».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...