Τετάρτη
01 Μαΐου 2024

Παλαιοχριστιανοί: Η Αστυνομία απαγόρευσε την είσοδο του πατέρα στο Παίδων όπου βρίσκεται ο 15χρονος γιος του

Στο Νοσοκομείο Παίδων πήγε ο 45χρονος «Παλαιοχριστιανός» προκειμένου να δει τον 15χρονο γιο του με τους αστυνομικούς να μην του επιτρέπουν την είσοδο.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν με αφήνουν να δω το παιδί μου. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί», ανέφερε ο 45χρονος στους δημοσιογράφους αναφερόμενος στα όσα συνέβησαν το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο 15χρονος είχε οδηγηθεί στο νοσοκομείο όταν εντοπίστηκε στο λαγούμι της οικογένειας στην Κορινθία, ενώ στο Παίδων βρίσκεται υπό αστυνομική φύλαξη.

Ο 45χρονος αρνείται να φύγει έξω από το νοσοκομείο και κάθεται στο πεζοδρόμιο, με τον δικηγόρο του να προσπαθεί να του επιτραπεί η είσοδος.

Ο λόγος που δεν μπορεί ο παλαιοχριστιανός Μανώλης να δει το παιδί του είναι πως η εισαγγελική παραγγελία που εκδόθηκε την Κυριακή αναφέρει πως δεν μπορεί να είναι κοντά του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ιωάννινα: Συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων στο κέντρο της πόλης - Νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Ενταση προκλήθηκε χθες βράδυ στο κέντρο των Ιωαννίνων από μια συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων. Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 23:00 χθες το βράδυ όταν στο κέντρο των Ιωαννίνων έναντι του ...

Άστατος ο καιρός μέχρι την Κυριακή του Πάσχα - Σε ποιες περιοχές αναμένονται βροχές και καταιγίδες

Με δύο πρόσωπα θα είναι ο καιρός μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα, όπως προβλέπουν οι μετεωρολόγοι. Στα βόρεια και δυτικά αναμένονται βροχές, ενώ στα νότια ο καιρός θα είναι αίθριος...

Ολοκληρώθηκαν οι απεργιακές συγκεντρώσεις στο κέντρο - Πώς θα κινηθούν τις επόμενες ώρες τα Μέσα Μεταφοράς

Ποικίλα μηνύματα και εργασιακά αιτήματα περιελάμβανε η ατζέντα της σημερινής απεργιακής κινητοποίησης για την Εργατική Πρωτομαγιά, της οποίας οι διαδηλώσεις ολοκληρώθηκαν πριν από ...

Φόρτωση άρθρων...