Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Πατήρ Κλεομένης: Δεν είμαι ο πατέρας του παιδιού της παλαιοχριστιανής - Δεν γνωρίζω την οικογένεια

Αρνήθηκε κατηγορηματικά ο πατήρ Κλεομένης οποιαδήποτε σχέση με την οικογένεια των παλαιοχριστιανών που ζούσε στην ορεινή Κορινθία.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο ρασοφόρος αναφέρθηκε στα όσα έχει καταθέσει ο 45χρονος, σχετικά με το εγγόνι που περιμένει από την κόρη του, δεν γνωρίζει καν την οικογένεια.

«Δεν τον ξέρω, δεν τον γνωρίζω, ούτε εκείνον, ούτε την οικογένειά του, ούτε τα παιδιά του» είπε ο πατήρ Κλεομένης μιλώντας από χωριό της Μεσσηνίας, τονίζοντας πως δεν γνωρίζει την 22χρονη κόρη του παλαιοχριστιανού.

«Αν ο παλαιοχριστιανός έχει πει όλα αυτά στην κατάθεσή του λυπάμαι γι' αυτόν», ανέφερε ο πατήρ Κλεομένης για τον 47χρονο Μανώλη Καλαϊτζιδάκη και ζήτησε να σταματήσει η λασπολογία.

Την ώρα που μιλούσε στον τηλεοπτικό αέρα ο πατήρ Κλεομένης σημειώθηκε ένταση, με τον πατέρα να επιτίθεται στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα άλλα και στον ίδιο τον παρουσιαστή. 

Χαρακτηριστικά είπε πως «απαξιώ γι' αυτήν την εκπομπή», ενώ για τον Γιώργο Λιάγκα είπε το ίδιο.

Στη συνέχεια, ο πατήρ Κλεομένης, π οποίος έχει επισημανθεί από την Εκκλησία της Ελλάδος ως απατεώνας και μη φέρων κανονικά το σχήμα, υπογράμμισε πως «είμαι κανονικός ιερέας με χειροτονητήριο, με μαρτυρίες ανθρώπων. Ούτε μοναχός είμαι, ούτε ρασοφόρος». 

«Εάν δεν ήμουν ιερέας και έκανα αντιποίηση αρχής θα με είχαν συλλάβει. Είμαι κανονικότατος ιερέας, με χειροτονητήριο και μαρτυρίες ανθρώπων και στις δύο χειροτονίες μου το 2006. Είμαι ιερέας της ορθοδόξου εκκλησίας, δεν είμαι ούτε ρασοφόρος ούτε μοναχός όπως με αποκαλείτε», είπε συγκεκριμένα και στα ερωτήματα εάν είναι κανονικός ιερέας, απάντησε: «Με αναγνωρίζει ως ιερέα ο Πατέρας, ο Υιός και το Άγιο Πνεύμα».

Ακόμα, συμπλήρωσε ότι «έχω ήδη πάει στην φυλακή και κάποιοι θέλουν πάλι να με στείλουν στην φυλακή. Τη βαλίτσα μου την έχω έτοιμη να πάω πάλι στην φυλακή. Έχω περάσει 16 δικαστικές διαδικασίες, αλλά είμαι ελεύθερος. Έχω «γραμμένες» όλες τις Αρχές και τις εξουσίες του κοσμικού κράτους, δεν τις υπολογίζω».

Ο 47χρονος Μανώλης Καλαϊτζιδάκης μιλώντας στην ίδια εκπομπή είπε σχετικά με τον πατέρα Κλεομένη και τις πληροφορίες που τον θέλουν πατέρα του βρέφους της κόρης του: «Έχω αναφέρει και από τις τηλεοπτικές εκπομπές ότι όλοι αυτοί που το λένε αυτό θα υποστούν και τις ανάλογες συνέπειες με αγωγές. Και θα αποδείξουν στο δικαστήριο αυτό που λένε και γιατί το λένε».

Όπως ανέφερε ο παλαιοχριστιανός Μανώλης, τον πατέρα Κλεομένη τον γνώρισε πριν από δεκαπέντε χρόνια. «Έκτοτε είχε έναν διαφορετικό δρόμο αλλά πολλά μέλη της κοινότητας τον γνώριζαν», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

«Ρωτήστε τον ίδιο ποιος τον έβαλε να με συκοφαντήσει. Ούτε ξέρω τι λαγούμια έχει φτιάξει ούτε τι κάνει στην ζωή του. Δεν θα μπλέξετε, δεν θα με μπερδέψετε. Ποιος σε έβαλε, ρε φίλε, να με μπλέξεις;», είπε ο πατήρ Κλεομένης.

«Ο άνθρωπος που έχει παιδί με την κόρη του είναι από το περιβάλλον του πατρός Κλεομένη»

Μιλώντας στην ίδια εκπομπή, ο συνήγορος του 45χρονου αυτοαποκαλούμενου ως παλαιοχριστιανού, είπε ότι δέχεται το ρεπορτάζ που αναφέρει ότι πριν δέκα ημέρες σε κατάθεση του είπε ότι ο ρασοφόρος είναι ο πατέρας του παιδιού της 22χρονη, όμως επεσήμανε ότι σύμφωνα με όσα έχει πει στον ίδιο «ο άνθρωπος που έχει παιδί με την κόρη του, είναι κάποιος από το περιβάλλον του “πατρός Κλεομένη”».

Παράλληλα, ο δικηγόρος τόνισε ότι θα ζητήσει αντίγραφο όλων των καταθέσεων, ώστε να γνωρίζει επακριβώς τι έχει κατατεθεί στις Αρχές από τον πελάτη του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ζευγάρι έκανε “φύλλο και φτερό” σπίτια σε Πιερία και Λάρισα- Δέκα διαρρήξεις σε τρεις μήνες

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, εξιχνίασαν συνολικά 10 διαρρήξεις οικιών, που έγιναν από Σεπτέμβριο έως Νοέμβριο του 2023, σε περιοχές της Πιερίας και της Λάρισα...

Φόρτωση άρθρων...