Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Πότε κλείνουν τα σχολεία για Πάσχα, Ευρωεκλογές και καλοκαίρι (ημερομηνίες)

Ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση της σχετικής απόφασης του υπουργείου Παιδείας για την ολοκλήρωση των μαθημάτων στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Για τα Λύκεια, την Παρασκευή 17 Μαΐου, ολοκληρώνονται τα μαθήματα. Για τα Γυμνάσια ολοκληρώνονται την Τετάρτη 29 Μαΐου. Έτσι λοιπόν έχουν μείνει 26 μέρες για τα λύκεια και 34 για τα γυμνάσια.

Οι ενδοσχολικές εξετάσεις για την πρώτη και τη δευτέρα λυκείου θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 14 Ιουνίου, αφού 15 Ιουνίου συμπίπτει Σάββατο. Οι απολυτήριες εξετάσεις της τρίτης λυκείου θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 30 Μαΐου.

Τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά σχολεία ολοκληρώνουν τα μαθήματά τους την Παρασκευή 14 Ιουνίου.

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για το κλείσιμο των σχολικών μονάδων για το Πάσχα. Φέτος πέφτει Κυριακή 5 Μαΐου και η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκινάει τη Δευτέρα 29 Απριλίου. 

Τα σχολεία θα είναι κλειστά από το Σάββατο 27 Απριλίου και μέχρι την Κυριακή 12 Μαΐου. Οι μαθητές θα επιστρέψουν στα σχολεία από τη Δευτέρα 13 Μαΐου.

Λόγω των φετινών Ευρωεκλογών, οι οποίες θα λάβουν χώρα την Κυριακή 9 Ιουνίου, τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά από την Παρασκευή 7 έως και την Δευτέρα 10 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γονείς 16χρονης αποκάλυψαν σπείρα ανηλίκων που διακινούσε ναρκωτικά - Οι κωδικές ονομασίες και οι διάλογοι «φωτιά»

Η προσπάθεια των γονιών 16χρονης να σώσουν το παιδί τους από τα ναρκωτικά αποκάλυψε τη δράση της οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά σε πλατείες και πάρκα του Παπάγου, του Ψυχικού κ...

Φόρτωση άρθρων...