Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Ρόδος: Προσωρινά κρατούμενος ο 40χρονος για την δολοφονία του 75χρονου πατέρα του

Ελλάδα

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε έπειτα από την απολογία του, με ομόφωνη απόφαση του τακτικού ανακριτή και της Εισαγγελέως Υπηρεσίας, ο 40χρονος Ευάγγελος Κουλιανός.

Ο 40χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση του 75χρονου πατέρα του, Γιώργου Καριώτη, τον περασμένο Ιούνιο στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου.

Ο 40χρονος, που συγκίνησε το πανελλήνιο μέσα από τις παρουσίες του στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη στο MEGA, όπου ζητούσε την συνδρομή της για την επίσπευση των ερευνών, τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη, δεν κατόρθωσε να πείσει για την αθωότητα του.

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, πριν από την απολογία του ελήφθησαν καταθέσεις από μάρτυρες υπεράσπισης που πρότεινε και ειδικότερα από την αδελφή του, Κατερίνα, που έχει ταχθεί και δημόσια υπέρ της αθωότητας του αλλά και από την σύντροφο του «Πανδώρα» η οποία κατέθεσε ότι ο 40χρονος δεν επεδίωξε να χειραγωγήσει δύο συναδέλφους του για να αλλάξουν τις καταθέσεις που έδωσαν ενώπιον αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Οι δύο συνάδελφοι του με τις καταθέσεις τους τον έφεραν να προσποιείται να συνομιλεί με τον πατέρα του την 14η Ιουνίου 2022 πράγμα αδύνατο καθώς σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής έκθεσης ο 75χρονος ήταν ήδη νεκρός.

Ακόμα, ισχυρίστηκε ότι είχε τηλεφωνήσει στην σύντροφο του «Πανδώρα» και ότι οι συνάδελφοι του άκουσαν να την αποκαλεί με το όνομα της και από παρανόηση νόμιζαν ότι είχε πει «πατέρα». 

Ο 40χρονος διατείνεται ότι ο λόγος που είχε ζητήσει από τους δύο συναδέλφους του να αλλάξουν τις καταθέσεις τους ήταν για την αποκατάσταση του λάθους που έκαναν.

Επίσης, έχει επιδιώξει με δημόσιες δηλώσεις του να πείσει ότι είναι θύμα «σκευωρίας» αστυνομικών για να υπερασπιστεί την αθωότητά του και υπεραμύνθηκε εκ νέου των θέσεων του αυτών. Επιχείρησε να «διορθώσει» δηλώσεις του που έγιναν δημόσια και ήλθαν σε αντίθεση με αυτά που είχε καταθέσει ενώπιον των αστυνομικών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κέρκυρα: Ποινή φυλάκισης πέντε ετών στην πρώην εισαγγελέα για την εξαφάνιση χιλιάδων δικογραφιών

Ποινή φυλάκισης πέντε ετών επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ιωαννίνων στην πρώην εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας, η οποία κάθισε στο εδώλιο κατηγορούμενη για κακουργηματική...

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας που είχε διακοπεί λόγω βλάβης σε αγωγούς νερού

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στους δρόμους στο κέντρο της Αθήνας, όπου είχε διακοπεί νωρίτερα λόγω βλάβης σε αγωγούς νερού, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομ...

Φόρτωση άρθρων...