Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Σήμερα η μεγάλη παρέλαση του Athens Pride -Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο

Ελλάδα

Η παρέλαση θα ξεκινήσει και θα καταλήξει στην πλατεία Κοτζιά, περνώντας από τη Βουλή, γεμίζοντας με χαμόγελα, φωνές και χρώμα την πόλη. Στην πλατεία Κοτζιά, όπου θα λειτουργούν τα περίπτερα και η σκηνή, θα πραγματοποιηθεί συναυλία και ανοιχτό πάρτι.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Γιώργος Καπουτζίδης, ενώ θα δώσουν το «παρών» Μπέσσυ Αργυράκη, Σπύρος Γραμμένος και Χρύσα Κατσαρίνη.

«Στις 10 Ιουνίου θα βγούμε στον δρόμο όπως κάθε χρονιά, για να γιορτάσουμε, να θυμηθούμε και να διεκδικήσουμε τη ζωή που μας οφείλεται:

Για να έχουμε τις οικογένειές μας στο φως, για να αγαπάμε ελεύθερα, χωρίς ντροπή, για να μας ανήκουν τα σώματά μας, για να αποφασίζουμε εμείς για εμάς, για να μην δολοφονούμαστε στους δρόμους, για να μη φοβόμαστε για τη ζωή μας, για να μπορούμε να πούμε στα παιδιά μας…

«Μια φορά κι έναν καιρό… διεκδίκησα και πέτυχα», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του Athens Pride.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω του Athens Pride
Λόγω διεξαγωγής εκδηλώσεων στο πλαίσιο του Athens Pride 2023, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων, καθώς και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης αυτών από 17.00΄ ώρα έως πέρατος των εκδηλώσεων στην οδό Αθηνάς, στο τμήμα αυτής από την οδό Σοφοκλέους έως την πλατεία Ομονοίας, περιοχή Δήμου Αθηναίων.

Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς , για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις ανωτέρω οδούς κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Καθαρά Δευτέρα: Χαρταετοί, γλέντι και φαγητό

Γλέντια με νηστίσιμα εδέσματα, κρασί και χορό στήθηκαν σε κάθε γωνιά της χώρας, για να εορταστούν τα παραδοσιακά κούλουμα. Άλλοι τα καταφέρνουν άνετα και άλλοι με δυσκολία. Οι μικ...

Ρέθυμνο: Στο νοσοκομείο λόγω μέθης δεκάδες πολίτες - Ανάμεσα τους τέσσερις ανήλικοι

Στο νοσοκομείο λόγω μέθης οδηγήθηκαν δεκάδες πολίτες μετά την ολοκλήρωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων που έγιναν στο Ρέθυμνο το Σαββατοκύριακο. Όπως έγινε γνωστό από το απόγευμα...

Φόρτωση άρθρων...