Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Στη φυλακή ο 40χρονος αστυνομικός για το βιασμό και τη μαστροπεία της 34χρονης

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 40χρονος αστυνομικός που κατηγορείται για τον βιασμό και τη μαστροπεία σε βάρος γυναίκας από το Καμερούν. Ο 40χρονος συμβίωνε με την 34χρονη γυναίκα τα δύο τελευταία χρόνια.

Η 34χρονη προσέφυγε στις Αρχές και κατήγγειλε πως βίωνε τον απόλυτο εφιάλτη από τον αστυνομικό, για συστηματικούς βιασμούς, ξύλο, απειλές και μαστροπεία, από την οποία ο ίδιος κέρδιζε σημαντικά χρηματικά ποσά.

Ο κατηγορούμενος αρνείται τις κατηγορίες

Από την πλευρά του, ο 40χρονος αρνείται τις κατηγορίες, ωστόσο όσα υποστήριξε δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα  που τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο.

Αφού είδε το φως της δημοσιότητας η υπόθεση, ακόμα μία γυναίκα από τη Ρουμανία μετέβη στην Αστυνομία για να καταγγείλει τον 40χρονο για αντίστοιχες αξιόποινες πράξεις. 

Η νεαρή γυναίκα αναμένεται τις επόμενες ημέρες να κληθεί από την ανακρίτρια προκειμένου να καταθέσει.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη Εβδομάδα με νέο «κύμα» αφρικανικής σκόνης και μπόρες – Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Ξεκινά η Μεγάλη Εβδομάδα από τη Δευτέρα 29 Απριλίου και πολλοί αγωνιούν για τον καιρό θα ταξιδέψουν αυτές τις μέρες, αλλά και με τι καιρό θα ψήσουν το Πάσχα. Ο μετεωρολόγος, Τάσ...

Ιπποκράτειος Πολιτεία: Εντοπίστηκε παράνομο κέντρο απεξάρτησης τοξικομανών – Πέντε συλλήψεις

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το μεσημέρι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 5 ...

Φόρτωση άρθρων...